Életmód

Jóga a víz alatt – ez a legújabb őrület!

Különleges jóga hódít a Karib-szigeteken, a víz alatti jóga, melynek mottója: merülj el magadban! A különleges jógapózokat és a gyakorlat lényegét bloggerünktől olvashatjátok.

“Tudod, hogy a légzés az a levegő be- és kilégzése. A szerv, amely ezt szolgálja, a tüdő, ami körbeveszi a szíved, így az áramló levegő is ezt teszi. Így a légzés a természetes út a szívedhez” – Nikeforosz

Britta Trubridge azt vallja: az igazi elmélyülés, amikor a világ elcsendesedik, befelé figyelsz, és szemtől szemben találod magad azzal, ami bent, benned történik.

Jóga a víz alatt

Britta a B-Tru jóga létrehozója, ájurvédikus tanácsadó, csakraterapeuta, Reikigyógyító és jógaoktató, nem utolsó sorban pedig a szabadmerüléses jóga oktatója.

Britta – aki Sivananda, Ashtanga- és Kundalini-jógát is tanít – vallja, hogy e csodás fúzió energiája gyógyító hatású.

Jóga a víz alatt

Gyakorlása megtanít, hogyan győzd le a belső konfliktusokat, és ahogy minden más gyakorlattal is, a komfortzónánk határaihoz érhetünk általa, ezzel valami egészen varázslatos derül ki számunkra magunkról…

Jóga a víz alatt

További víz alatti jógapózokat a caféblog oldalon nézegethetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top