Életmód

Last minute csokiszív

A habos kávét vagy kapucsínót feldobhatjuk ezzel a fincsi, könnyen elkészíthető csokiszívvel. Szív küldi szívnek szívesen!

Az apró kedvességek mindig jólesnek, így ragadjuk meg az alkalmat, hogy mosolyt csaljunk azok arcára, akiket szeretünk. Korábban már ajánlottam vicces-romantikus ajándékokat, házilag elkészíthető, egyszerű apróságokat, most pedig következzen egy last minute ötlet, ami mindenkit levesz a lábáról. A napfény illata blog szerzőjének receptjét mutatjuk be:

 
Last minute csokiszív

Nem maradhat ki a Valentin-napi kényeztetésből az étcsoki sem. Persze egy kis ötlettel megspékelve. Így aztán elővettem az étcsoki raktárunkból egy táblát, és gőz fölött megolvasztottam. Ezután  egy kenőkéssel, – nem lévén semmilyen profi eszközöm csokiformázáshoz –  az olvadt csokikból sütőpapírra gyönyörűséges csokiszíveket csurgattam, kissé megcsipkésítve azokat.

Last minute csokiszív

Aztán már csak azt kell kivárni, hogy megszilárduljanak, hogy a törékeny csokiszívek megédesíthessék a napot egy kávé, vagy egy kapucsínó szerény, de elegáns kísérőjeként.

Last minute csokiszív
 
Ki tudna ellenállni egy gyönyörűségesen barna, selymesen lágy finomságnak, mely még szívalakot is ölt?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top