Életmód

Csalódtak a photoshopolt külsejükben a nők

Nem maradt belőlem semmi – elégedetlenkedik az egyik nő a videó végén, mert nem tetszett neki, hogy tökéletes címlaplányt faragtak belőle. Egy videóban mondják el a "megcsinált" nők, mi a baj az új külsejükkel.

Nemrég söpört végig a világon egy magyar lány videoklipje, amelyben a szemünk láttára alakul át, mondhatjuk azt is, hogy megszépítik. A Photoshop kontra valóság, vagyis fogadjuk el magunkat, sőt szeressük is, örökzöld téma. A lenti kisfilmben három nőt alakítottak át címlaplánnyá, és a csattanó az, hogy hiába vágytak arra, hogy hibátlan címlaplányok legyenek, a végeredmény mégsem tetszett nekik.

“Csak nézed a magazinban a lányokat, és nehéz elfogadni, hogy sosem leszel olyan” – mondja az egyik átalakított nő a videó elején. Aztán a végén, látva a számítógéppel megszépített végeredményt, szomorúan teszi hozzá: nem értem, miért is akartam így kinézni. “Nem sok maradt abból, ami én vagyok” – állapította meg elégedetlenül.

Valljuk be, irigyeljük a tökéletességet, de különösen hálásak vagyunk a sztároknak, akik smink

nélkül fotózkodnak. A számítógépes bakiknak meg kifejezetten örülünk. És annak ellenére, hogy tisztában vagyunk azzal, hogyan lehet megszépíteni valakit néhány klikkeléssel, mégis nehezen megy az önelfogadás.

Őszintén szólva nehéz elhinni, hogy nem tetszik valakinek, ha fodrászok, sminkesek hada és némi trükk szépíti meg, mert hiúak vagyunk, persze hogy azok. Ti szeretnétek címlaplányok lenni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top