Életmód

Kamuszerelmet rendelhetnek a neten

A pszichológus szerint ez nem megoldás.

229 angol fontért, vagyis nagyjából 112 000 forintért kínál internetes kamuszerelmet egy brit cég azoknak, akik például a volt partnerüket akarják féltékennyé tenni. A szolgáltatás lényege, hogy a megrendelő közösségi oldalaira egy – kitalált, de nagyon is valódinak tűnő – partner nevében küldenek nyilvános üzeneteket, sőt Photoshop segítségével még közös szerelmes képeket is készítenek, melyeket a delikvens posztolhat a Facebookon, Twitteren, azt a látszatot keltve, hogy új párja van.

“Az a pszichológia áll mögötte, hogy azt akarod, amid nem lehet, és azt, ami más embereknek van – magyarázta az oldal egyik alapítója, Stephen Pavlovich. – Az ügyfeleink szerint ez szórakoztató, nem rosszindulatú.”

A Daily Mail által megkérdezett pszichológus, dr. Pam Spurr azonban arra figyelmeztetett, hogy a szolgáltatás nem segít talpra állni egy szakítás után, és nem tesz jót, ha valaki ahelyett, hogy továbblépne, így akarja visszaszerezni a korábbi partnerét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top