Életmód

Így lesz tökéletes a popsid!

Teljesen mindegy, hogy milyen a testalkatod, kicsi vagy nagy a hátsód, a tónusosabb, kerekebb és feszesebb fenék bármilyen genetikai adottsággal elérhető. Természetesen még itt az elején le kell szögezni, az eredményért keményen meg is kell dolgozni!

Az első lépések a következők:

Diéta és kardió edzések
A zsírpárnák olvasztásához az alacsony szénhidráttartalmú diéta a legtökéletesebb. Nem árt megjegyezni, hogy míg az edzések adják a fogyás 25-30%-át, addig a helyes táplálkozás a maradék 65%-ot! Érdemes teljesen kiiktatnod az étkezéseidből a fehér kenyeret, a lisztet, a tésztákat, a hagyományos rizst, a krumplit és természetesen a cukrot. Helyette délelőtt sok gyümölcsből és egy kis teljes kiőrlésű kenyérből szerezz energiát. A húst, legfeljebb barna rizst és sok zöldséget tartalmazó ebéd után délután és este már csak salátákat,tojást, halat, sovány húst és natúr, savanyított tejtermékeket – joghurtot, kefirt, túrót – fogyassz.
Ez így leírva könnyűnek látszik, de igen nehéz betartani… Viszont saját tapasztalatból tudom, hogy az épeszű, tudatosan tervezett fogyókúra mellé járó enyhe koplalás nélkül nem lehet eredményt elérni, főleg 30-on túl….

A diéta mellett  a kardió edzések –  mint a futás, az úszás, a biciklizés vagy a taposás – is elengedtethetetlen részei a fogyás előmozdításának. Az igazi, látványos eredményhez minimum heti kétszer egy órás kardióedzésre lenne szükség.

Ha kíváncsi vagy, mit kell még tenned, kattints az Anyawellness blogra.

A tökéletes fenék receptje

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top