Életmód

Mindenhez ketchupöt eszik a ketchupfüggő nő

Heti három üveggel minimum elfogyaszt a szószból.

Mindenhez ketchupöt eszik a ketchupfüggő nőA 19 éves brit Melissa Ibbitson annyira imádja a ketchupöt, hogy szinte minden étkezéskor fogyasztja. A lány gyerekkora óta odavan a ketchupért, függő azonban nagyjából négy éve lett, azóta hetente legalább három üveggel elfogyaszt.

“Olyan sokat eszem belőle, hogy belegondolni is félek, mit tesz a testemmel” – vallotta be Melissa a Daily Mail riportjában.

Évente nagyjából 300 fontot, vagyis mintegy 114 000 forintnak megfelelő összeget költ ketchupre. Bár van kedvence, előfordul, hogy egy másik, olcsóbb márkát választ, hogy spóroljon valamennyit, illetve mindenhol, ahol csak lehet, begyűjti a kis, tasakos ketchupöket is. A mániája nem ismer határokat, még a legutóbbi születésnapi tortája is ketchupös üveg formájú volt.

Ameddig otthon lakott, az édesanyját gyakran felbosszantotta a függőségével. Mióta viszont egyedül él, és magára főz, még több ketchupöt eszik, mint korábban. “Reggelire spagettit eszem vagy babot pirítóssal és ketchuppel, ebédre ketchupös szendvicset, vacsorára pedig még valamit, szintén ketchuppel” – számolt be meglehetősen egyoldalú táplálkozási szokásairól. Bár sokféle ételt próbált ketchuppel enni, a legjobban chipsszel szereti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top