Életmód

Hatszor plasztikáztatott, hogy hasonlítson Jennifer Lawrence-re

A családanya nem Pamela Andersonra próbál hasonlítani, hanem egy tehetséges, Oscar-díjas színésznőre.

Egy 30 éves amerikai anyuka, Kitty hatszor feküdt kés alá és mintegy 5,6 millió forintot költött a beavatkozásokra azért, hogy minél jobban hasonlítson Jennifer Lawrence-re.

A fiatal nő arcán és testén is zsírleszívást végeztek, átszabták az orrát, megnagyobbították a  kebleit, az állát és a fenekét pedig sajátzsír-átültetéssel töltötték fel. Kitty az ABC tévécsatornának adott interjújában elárulta, hogy nemcsak a színésznő külseje, de vibráló személyisége is inspirálja. “Nem úgy próbálok kinézni, mint Pamela Anderson a Baywatch idején. Úgy akarok kinézni, mint egy nagyon tehetséges és higgadt nő, aki ráadásul Oscar-díjas is.”
Az asszony elmondta azt is, hogy már a plasztikai műtétei előtt is sokan megjegyezték, hogy mennyire hasonlít Jennifer Lawrence-re. Bevallotta továbbá, hogy mióta anya lett, a testével kapcsolatban önbizalma alacsony volt, és már ezért is szépészeti beavatkozásokon gondolkodott.

A plasztikái utáni felépülés több hetet vett igénybe, ám Kitty szerint megérte a szenvedés, mivel nagyon elégedett a végeredménnyel.

Szerintetek hasonlít?
Szerintetek hasonlít?

Forrás: ABC News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top