Életmód

20 napos program a rendezett otthonért

Blogerünk 20 napos programot indított a tiszta és rendezett otthonért. Jelenleg a 9. napnál tart. Tudd meg, hogyan működik a program, és mik a nap feladatai!

Hogyan is működik a program? Ki kell nyomtatni ezt a lapot, majd le kell ülni és összeírni a holnapi feladatokat. Bal felső sarokba kerül a holnapi dátum, ezúttal üresen hagytam, hogy ha valaki később kapcsolódik be, ne zavarja a régebbi időpont.

Ha úgy gondolod, kezd az 1. naptól és haladj sorrendbe.

Rendezett otthon 20 nap alatt

Mik a 9. nap feladatai?

Takarítás: ezúttal a spájzban tegyél rendet – ha nincs spájzod, abban a konyhaszekrényben, amely ezt a funkciót tölti be.

Nézd át az elraktározott, összegyűjtögetett alapanyagokat, és selejtezz. Különösen figyelj, nincs-e valamiben molylepke, ha találsz, gondoskodj a kiirtásáról, mielőtt komoly bosszúságot és károkat okoz.

Dobd ki, ajándékozd el az évek óta gyűjtögetett, soha fel nem használt üvegeket. Rendezd az apróbb holmit dobozokba, a dobozokat címkézd fel, hogy tudd, mi van bennük!

Zűrzavar felszámolása: na igen, ez nem szokott egyszerű lenni, de valamikor a tavasz folyamán túl kell esni rajta – hát legyen meg most. Tedd meg ugyanazt a saját ruháiddal, amit ma, a 8. napon a gyerek(ek)ével. Télit zsákba vagy hátra, tavaszi-nyári ruhatár elő.

És még valami…, hogy mi az? Nézd meg a Mai Móni blogon!

Rendezett otthon 20 nap alatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top