Életmód

Hiperkütyük az egészségért

Itt a tavasz, minden nő szeretne fittebb, csinosabb, soványabb, szebb lenni. Ehhez pedig a mai modern világban kell valami mérőműszer. Íme néhány kütyü, amivel ellenőrizhetjük a kalóriabevitelt, a súlyt és a többit...

Intelligens mérleg

Nagy segítséget jelent az egészséges és szép testért vívott harcban. Ezzel a mérleggel először is mérhetjük az impulzust, a testzsír-arányt a szervezetben, illetve a szén-dioxid-szintet a szobában. Másodszor, egy alkalmazást telepíthetünk smartphone-ra, hogy az adatokat azon keresztül folyamatosan ellenőrizhessük. Ez mindig velünk lehet, hogy emlékeztessen: a vacsi végén a desszertet ne együk meg, inkább tegyük el másnap reggelire.

Hiperkütyük az egészségért

 

Treker Shine

Ez az apró, karkötőre illeszthető medál, mely nemcsak egy elegáns kiegészítő, hanem lépésszámláló is. Az iPhone-unk képernyőjén folyamatosan tájékoztatja a tulajdonost, hogy mennyi kalóriát égetett el a nap folyamán.

Hiperkütyük az egészségért

Larklife

Kevésbé elegáns, de nem kevésbé divatos! Ez is ragyogó változata a fizikaiaktivitás-mérőnek. Az előző eszközhöz hasonló a működése, azzal a plusszal, hogy beállítható az alvás bármely szakaszára is.

Hiperkütyük az egészségért

A listának még nincs vége, a Lótusz blogon még több hasznos kütyüt találsz, például egy intelligens villát is, ami jelez, ha túl gyorsan eszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top