Életmód

Sheavaj – a bőr csodaszere

A sheavajat a karitéfa gyümölcséből, a sheadió magjából nyerik ki. A 100 százalékban természetes, finomítatlan sheavaj Észak-Ghána területéről származik. Összetétele nagyon hasonlít az emberi bőrt védő természetes emulzió összetételéhez, vitamintartalma pedig szinte tökéletes bőrápolóvá teszi.

Az egészségtől ragyogó bőr csodaszere ez a testápolóként használható natúr, telítetlen zsírsavakban gazdag, finomítatlan sheavaj. Bőrbarát összetevői kiküszöbölik a bolti testápolók káros hatásait, és helyette értékes anyagokat juttat a bőrbe.

Természetes testápoló

A kéz melegétől felolvadó sheavaj hasznos és organikus kelléke az egészségtől ragyogó bőrre vágyakozóknak. A sheavaj gazdag telítetlen zsírsavakban, fehérjékben, vitaminokban, foszforban, káliumban, mangánban, és védelmet nyújt a környezeti ártalmakkal szemben. A sheavajban lévő hatóanyagok a bőr legmélyebb rétegeiben is fel tudnak szívódni, mert rendkívül gazdag értékes zsírsavakban, remekül hidratál, ápol, táplál, regenerál, és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. Lágyítja és puhán, egészségesen tartja bőrödet.

Érdekelne néhány konkrétum, hogy miért is jó a bőrödnek? Tudd meg a Natúr szépségtippek blogról!

Shea vaj - a bőr csodaszere

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top