Életmód

Már iskolában oktatják, hogyan lehet idős, gazdag pasikat felszedni

Ez nem vicc!

Az arra affinitást érző nők már iskolában is elsajátíthatják, hogyan fogjanak maguknak idősebb, gazdag férfit, aki aztán anyagilag is támogatja őket. A Cukrosbácsi Egyetem nemrégiben nyitotta meg a kapuit New Yorkban, alapítói: egy profi cukrosbácsi, Alan Schneider és támogatottja, Carla Abonia.

Szexualitás, megértés, nagylelkűség, vonzás és kölcsönösség – a páros szerint ezek az alappillérei egy tehetős úr megszerzésének és megtartásának. Schneider úr ugyanakkor leszögezte, hogy egy ilyen kapcsolat nem kizárólag a szexről szól, sőt vannak olyan párok, akik végül össze is házasodnak.

“Megtanítom nekik, hogyan tekintsenek a kapcsolatra, hogy az sikeres, mindkét fél számára előnyös legyen” – magyarázta Abonia.

Az iskola ugyan nem ad diplomát, de ha a hallgatóknak az itt megszerzett tudás birtokában sikerül “támogatót” találniuk, nyilván nem is lesz szükségük holmi felsőfokú végzettségre…

 Alan Schneider és Carla Abonia
Alan Schneider és Carla Abonia

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top