Életmód

Búzaliszt-, cukor- és tejmentes zserbó

Személy szerint nem rajongok a hagyományos zserbóért, mert amennyi cukor abban van, azzal egy komplett hadsereg hasnyálmirigyét el lehetne intézni egy szempillantás alatt. Arról nem is beszélve, hogy a paleónak van egy olyan kellemes hozadéka, hogy egészen érzékennyé válnak az ízlelőbimbók, tehát ami korábban kellemesen édes volt, az most az extra cukros, ehetetlen kategóriába tartozik. Íme, a módosított recept!

Hozzávalók

  • 20 dkg mandulaliszt
  • 15 dkg kókuszliszt
  • 10-15 dkg kókuszzsír
  • 2-3 ek eritrit
  • 2 tojás
  • valamilyen lehetőleg cukormentes lekvár
  • 15 dkg darált dió
  • 10 dkg legalább 70% kakaótartalmú csoki + 1 ek kókuszzsír

Az elkészítés módját a Süteményeskert blogon találod!

Búzaliszt- cukor és tejmentes zserbó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top