Életmód

Betegségeink lelki okai

Eleged van abból, hogy visszatérnek a (bőr)betegségeid? Akkor ne csak a tested, hanem a lelked is gyógyítsd. Az emberi test a lélek térképe. Mondd meg, mi fáj! Eláruljuk, milyen lelki ügy van a háttérben.

Minden betegség lelki eredetű. A betegség a lélek jelzése, intő jel, ami arra utal, hogy a lelkedben megszűnt a harmónia. Ezt ugyan mindannyian tudjuk, és érezzük még a fizikai tünet megjelenése előtt, csak nem fordítunk rá kellő figyelmet. A megjelenő tünetek felszíni kezelése nem a végleges megoldás, valódi eredményt csak akkor érhetsz el, ha feltárod a betegség kialakulásában szereplő lelki okokat, és megoldod őket.

Mert a betegséget nem legyőzni kell, hanem megérteni és elfogadni. Amikor megértjük, hogy honnan jött a betegség, mi alakította ki bennünk, akkor azt is tudni fogjuk, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a valódi okot megszüntethessük, ennélfogva a természetes gyógyulási folyamat beinduljon. Így juthatsz el a teljes gyógyuláshoz. Ha ismered az egyes tünetek lelki hátterét, gondolataid erejével, szokásaid megváltoztatásával ismét helyreállíthatod az egészséghez szükséges egyensúlyt.

Betegségeink lelki okai

Egyre szélesebb körben elfogadott az a nézet, hogy az egészség nem csupán fizikai testünk helyes működését jelenti, hanem azt, hogy testi, lelki, szellemi egységként, “egészként” harmonikusan működünk. A hármas egység csúcsán gondolatvilágunk áll, amelyből szokásaink alakulnak ki, amelyek irányító központtá válnak, és hatással vannak az érzelmeinkre. A betegségtünetek figyelmeztetnek  arra, hogy felfogásunkon, hozzáállásunkon, életmódunkon változtatnunk kell. A betegség nem ellenség, hanem az egészség útjának iránytűje lesz, amely a javunkat szolgálja. Egy tanító, aki segít, ha készek vagyunk tanulni. Ahogy a tudat képes megbetegíteni a testet, ugyanúgy meg is tudja gyógyítani, ha megengedjük neki, és főleg, ha még segítünk is neki. Így minden gyógyulás kulcsa a saját tudatunkban van.

Mivel a Vanita szappanok egytől-egyig kristályok által energetizált vízből készülnek, duplán is jó hasznukat veheted. Nemcsak a különféle bőrproblémákra nyújtanak tökéletes megoldást, hanem a lelkedet is ápolják.

Keress minket a www.vanita.hu -n és a facebookon és találjuk meg együtt a megoldást!

Betegségeink lelki okai

Szeretettel: Kornis Anita (a Vanita megálmodója)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top