Életmód

Tudatos bőrápolás luxuskivitelben

Szuper minőségű biohatóanyagok, elragadó növényi illatok és gyönyörű csomagolás együtt. Igen, van ilyen! És ráadásul magyar termékek.
Tudatos bőrápolás luxuskivitelben

Sokan használnának szívesen biokozmetikumokat, ám semmi kedvük nekiállni saját kezűleg kencéket kavarni, vagy a bioboltokban kapható, fehér egyentégelyekbe töltött termékek csomagolása riasztja el a vásárlástól. Mások elbizonytalanodnak az organikus, natúr, természetes jelzők rengetegében. Szeretnének olyan ellenőrzött minőségű, valódi biokozmetikumokat használni, amelyek a bőrük egészségét szolgálják, amelyeket jó kézbe venni is, és a csomagolásuk is tükrözi az árat, amit kifizettek értük. Valljuk be, aki ilyen termékeket keres, az bizony nincs elkényeztetve! Magyarországon egyetlen olyan hazai gyártású, minősített biokozmetikai termékcsaládot találunk, amelyik azon túl, hogy biztonsággal szolgálja az egészséges bőrápolást, még a fürdőszoba éke is lehet.

Magyar, bio, szép és jó is

Idén jelent meg a kozmetikai piacon a mySPIRIT skincare márka, és az itthon gyártott biokozmetikumaik, no meg az egyedi fejlesztésű, holisztikus kozmetikai kezeléseik rögtön elnyerték a Magyar Termék Nagydíjat. A finom, gyógynövényes illatú termékek gyönyörű üvegtégelyekben és flakonokban vannak, és igazoltan viselhetik a BIOKONTROLL által adott “bio” minősítést. A termékcsalád női és férfi bioarcápolók mellett fényvédő és babaápoló készítményeket is tartalmaz, valamint bioillóolaj-tartalmú parfümöket is.

Tudatos bőrápolás luxus kivitelben

Bioesszenciák

A mySPIRIT skincare bioillóolajos parfümöket praktikus, golyós üvegcsékbe zárták. Ezek az alkoholmentes illóolajparfümök kizárólag növényi eredetű illatanyagokat rejtenek. A négy különböző illatot – amint arra a nevük is utal – a négy őselem, a tűz, a föld, a levegő és a víz ihlette. A holisztikus szemlélet szerint összeállított illatesszenciák között megkönnyíti a választást, ha tudjuk, hogy a tizenkét állatövi jegy és a négy őselem meghatározott sorrendben kapcsolódik egymáshoz. A tűz esszencia a Kos, az Oroszlán és a Nyilas jegy szülötteinek adottságaival harmonizál leginkább, míg a föld esszencia a Bak, a Bika és a Szűz jegyűekével; a levegő-illatkompozíciót igazán magukhoz illőnek érzik a Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek jegy szülöttei, míg a Rák, a Skorpió és a Halak jegyűek a víz esszenciát érzik a sajátjuknak. További információkat találhatunk a myspirit.hu weboldalon, ahol meg is lehet vásárolni a termékeket.

Tudatos bőrápolás luxuskivitelben

További információ: www.myspirit.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top