Életmód

Karácsonyi feltöltődés, szilveszteri buli Hajdúszoboszlón

A Karácsonyi ünnep fénye és az óévbúcsúztatás öröme az Alföld fürdővárosát, Hajdúszoboszlót is beragyogja és a szálláshelyek egyedi csomagajánlatokkal, rendezvényekkel várják vendégeiket.
Karácsonyi feltöltődés, szilveszteri buli Hajdúszoboszlón

Töltse a szeretet ünnepét és a szilveszteri óévbúcsúztatást 2014-ben Hajdúszoboszlón!

Karácsonykor, amikor a keresztény egyház hívei a kis jézus születésére emlékeznek, a nem-keresztény emberek is ünnepelnek, karácsonyfát állítanak és megajándékozzák szeretteiket. Ajándékozza meg családját egy hajdúszoboszlói pihenéssel az ünnepek folyamán. A karácsonyi szünet idején és már ezt megelőzően is Hajdúszoboszlón karácsonyi programok és kiemelt szállásajánlatok várják a vendégeket. Ne gondolkozzon tovább a karácsonyi meglepetéseken, ajándékozza meg szeretteit és önmagát is egy kis kényeztetéssel, és pihenjen, töltődjön fel Hajdúszoboszlón.

Karácsonyi feltöltődés, szilveszteri buli Hajdúszoboszlón

Advent idején, a városban zenei koncertek, gyermek és családi programok, a szálláshelyeken feldíszített karácsonyfák, és meglepetések várják a családokat.
Hajdúszoboszlón Karácsonykor egyszerre ünnepelhet, pihenhet és kényeztetheti magát.

További részletek és ajánlatok a www.hajduszoboszlo.hu/karacsony weboldalon

December utolsó napján ismét az eltelt évet búcsúztatjuk, és köszöntjük a 2015-ös újesztendőt.
Az év utolsó időszakára Hajdúszoboszló szálláshelyein szilveszteri csomagajánlatok foglalhatóak (előfoglalással kedvezményesen), melyek ezekben a napokban az alapszolgáltatások mellett meglepetés programokat is tartalmaznak. A műsorok hozzájárulnak az ünnepi hangulat fokozásához és ahhoz, hogy az utolsó éjszakán vidáman, szórakozva lépjünk át az újévbe. A városi programon kívül a helyi szállodák, vendéglátóhelyek gálavacsorás bulijain szórakozhatnak, ha Hajdúszoboszlón ünnepelnek szilveszterkor.

Karácsonyi feltöltődés, szilveszteri buli Hajdúszoboszlón

Az év utolsó napján nemcsak a szálláshelyeken és a vendéglátóhelyeken, de a város főterén is hatalmas ünneplés veszi kezdetét az esti órákban. Ekkor kerül megrendezésre a fürdőváros hagyományos rendezvénye az “Óévbúcsúztató szilveszteri csergetés”, mely hagyományőrző programokkal, szabadtéri koncertekkel, tűzijátékkal várja az ünnepelni vágyókat. Egyedi élményként az Aqua-Palace fedett élményfürdő szilveszteri habpartiját ajánljuk, hiszen Hajdúszoboszlón fürdőruhában is lehet búcsúztatni az óévet.

További részletek és ajánlatok www.hajduszoboszlo.hu/szilveszter weboldalon

Karácsonyi feltöltődés, szilveszteri buli Hajdúszoboszlón

A részletes rendezvény- és programkínálatról és kedvezményes szállásajánlatokról további információ a www.hajduszoboszlo.hu oldalon, valamint a https://www.facebook.com/hajduszoboszlo.a.feludulohely oldalon található.

Karácsonyi feltöltődés, szilveszteri buli Hajdúszoboszlón

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top