Életmód

Ezek a szépséghibák zavarják a pasikat

Itt a nagy nap: első randi, nagy találkozás. Szépen felöltöztél, kisminkelted magad. Szuperül nézel ki – szerinted. Na és mit szól ehhez egy pasi? Zavaró hibák, melyeket jobb, ha nem követsz el.

Csillámos szemhéjfesték

Ha tizenéves vagy, ez rendben is van. Ha elmúltál már 30, akkor itt az ideje, hogy válts. A csillogó szemhéjfesték, hacsak nem használsz valamiféle praktikát (primer vagy hyaluronsavas stift) jobban kihangsúlyozza a ráncokat, ezért használata önmagában kerülendő. Válasszunk az alkalomnak megfelelő sminket, legyen a megjelenésünk inkább természetes, mint mesterkélt, színpadias. A kevesebb több. Első randira a minimalista sminket ajánlom.

Ezek a szépséghibák zavarják a pasikat

Túl sok parfüm

Ha túl sok a parfüm, az nagyon zavaró tud lenni. A lényeg itt az lenne, hogy a kiszemelt vonzódjon hozzánk, nem az, hogy azt nézze, hogyan tud hátrébb húzódni, ahol már nem zavarja az illat. Diszkrét illat, mely nem hivalkodó, teljesen rendben van. 

Koreában van egy új vonal a parfümöket illetően. Használnak egy úgynevezett parfüm stiftet, mely nem arra a célra szolgál, hogy a körülöttünk lévőket elbűvölje, hanem hogy aromaterápiás hatással legyen a szervezetünkre. Többféle illatban kapható, például: zöld teás, citrusos.

Ezek a szépséghibák zavarják a pasikat

Száraz bőr

A pikkelyes könyök és a berepedt sarok rendkívül kiábrándító. A száraz bőr megfelelő kozmetikumokkal kezelhető, rendben tartható. Ajánlott valamilyen olaj beszerzése, ilyen például argánolaj, mely csodákat művel a hajjal és a bőrrel.

Ezek a szépséghibák zavarják a pasikat
Még több zavaró hiba a Cinnamon 4x blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top