Életmód

Büszkén vállalja testét az amputált lábú popsztár – fotók

Féllábú, mégis sokan cserélnének vele, annyira dögös a lett popsztár. Bemutatjuk Viktoria Modesta Moskalova új videóját.

Abból a testből kell a legtöbbet kihoznunk, amibe születtünk – ezt mondta nekem nemrégiben adott interjújában Illés Fanni szépségkirálynő, paralimpikon. Hogy ez mennyire így van, most a lett származású énekesnő, Viktoria Modesta Moskalova is bizonyítja. Ő sokak számára már eddig is ismert volt, de most biztosan még többen felkapják rá a fejüket. Nemrég készített ugyanis egy olyan videót, amiben iszonyúan dögös oldaláról mutatkozik meg:

Moskalova lába még születéskor sérült meg annyira, hogy tizenöt műtéten kellett átesnie. Lettországból Londonba ment, mert bízott a jobb orvosi ellátásban. Sikerrel járt, de ehhez hozzá tartozik, hogy végül húszéves korában amputálták a lábát, hogy teljes életet tudjon élni. Viktoria leginkább bionikus popsztárnak nevezi magát. A most 26 éves énekes viszont már sokkal korábban eldöntötte, hogy híres lesz. Hogy ez mennyire jól sikerült neki, azt többek között a Boredpanda is bemutatta:

Büszkén vállalja testét az amputált lábú popsztár
Büszkén vállalja testét az amputált lábú popsztár
Büszkén vállalja testét az amputált lábú popsztárF

Viktoria büszke magára és arra, amit elért. Arra bátorít mindenkit, hogy kövesse az álmait. Ha még több képet szeretnél róla látni, itt az Instagramja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top