Életmód

Ezt a 3 lépést tedd meg ma a testedért!

Mindenkinek fontos a testi és a lelki egészsége, megmutatjuk, mit tehetünk érte!

Majdnem mindannyian küzdünk valamilyen fizikai vagy lelki betegséggel, így a teljes egészség elérhetetlennek tűnik számunkra. Természetes, hogy amikor egészségünk nem tökéletes, akkor betegségünkre koncentrálunk, kutatunk mellékhatások, tünetek után, melyek csak még  jobban félelmet ébresztenek bennünk. Szerencsére én hamarabb nyúlok alternatív gyógymódhoz, mintsem gyógyszerhez. A hála ebben az esetben is igazi csoda és áldás lehet, csak meg kell ismernünk a módját, hogy hogyan használjuk.

Ezt a 3 lépést tedd meg ma a testedért!

Íme, a mai feladat:

1. lépés: Találj 10 olyan egészséggel kapcsolatos helyzetet a múltadban, melyek megnyugtatnak. 10 olyan esetet, időt, mikor egészséges voltál és boldog, mondj hálát értük! Gondold végig újra ezeket a helyzeteket, és érezd át a boldogságot, melyet akkor éreztél, a múltban.

2. lépés: Nem számít ha beteg vagy jelenleg, keress 5 olyan szervet, ami most is jól működik a testedben, és légy hálás értük.

Hogy mi a 3. lépés? Tudd meg a Ridikül és Masni blogról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top