Életmód

Megtaláltad már az ideális ránctalanító krémedet?

A megfelelő ránctalanítót keresed? Szeretnéd a lehető legtöbbet kihozni magadból? Segítünk!

A hosszú, rohanó hétköznapok idővel egyre jobban rányomják bélyegüket bőrünk megjelenésére. 35-40 évesen már megjelennek az apró, finom vonalak és a bőrszín egyenetlenné, fakóvá válhat. Életmódunk sajnos idő előtti bőröregedést is eredményezhet.

Megtaláltad már az ideális ránctalanító krémedet?

A szép és egészséges bőr eléréséhez, kívül és belül is oda kell figyelned magadra.

1.    Igyál elegendő folyadékot! Napi kb. 2,5 liter víz fogyasztása elengedhetetlen a szervezet normális működéséhez.

2.    A helyes táplálkozással is sokat segíthetsz. A bőr természetes védekező mechanizmusai a káros környezeti hatások, a stressz, a szmog, az UV-sugárzás, a dohányzás következtében kimerülhetnek. Ezeket megfelelő vitamin- és ásványianyag-bevitellel (A-, C-, D-vitamin és szelén) támogathatod.

3.    Ügyelj az arcbőr gondos tisztítására, rendszeresen távolítsd el az elhalt hámréteget és  a sminkmaradványokat.

A napi arcápolási rutin legfontosabb lépése a reggeli és esti alapos, de kíméletes, a bőrtípusunknak megfelelő lemosó használatával történő arctisztítás. Ha ezt megteszed, az már fél siker.
Az arcápoló készítményeknél is ugyanaz a szabály. Válassz olyat, amely megfelel a bőrtípusodnak. Ha szeretnéd fokozni a krém hatását, használhatsz alá szérumot is.  A szérumok előnye, hogy nagyon kevés is elég belőlük, gyorsan beszívódnak és magas koncentrációjú hatóanyagokban gazdagok. A neked megfelelő “anti-age” arcápolókban olyan hatóanyagokat keress, mint a koffein, az adenozin vagy a Rhamnose, amelyek segítenek abban, hogy az arcbőr kipihentebbnek, simábbnak, feszesebbnek érződjön.

Ha nem vagy benne biztos milyen arcápoló családot válassz, kérdezd meg a gyógyszerészed, vagy látogass el a vichy.hu honlapra, ahol a tanácsadás mellett nagyon jó tippeket is kaphatsz.

Szilvivel készült videónk a 35+-os nőknek nyújt segítséget, akik szeretnék megőrizni bőrük feszességét és fiatalos szépségét.

Probléma: apró ráncok, feszesség, a fáradtság látható jelei

•         Arcápolási rituálé: az arcbőr tisztításához és tonizálásához, valamint a smink eltávolításához egyetlen lépésben Vichy Micellás arctiszítót használ, amely eltávolítja a szennyeződéseket és felfrissíti a bőrét egy nehéz nap után is

•        A mélyebb ráncok ellen Liftactiv Supreme szérumot viszi fel, ezután Liftactiv Supreme arckrémmel táplálja arcbőrét

 

Liftactiv termékek amelyeket Szilvi is használ:

Pureté Thermale micellás arclemosó
A micellás technológia mágnesként vonzza magához a bőrön található szennyeződéseket, így alaposan és kíméletesen tisztítja meg az arcot a sminktől dörzsölés és öblítés nélkül.

Liftactiv Supreme
Az azonnal simábbnak és ragyogóbbnak látszó, üdébb megjelenésű arcbőr érdekében. Rendszeres használat esetén érvényesülhet a hosszú távú hatás a láthatóan feszesebb arcbőr érdekében.

Liftactiv Serum 10
Koncentrált arcápoló szérum a már kialakult ráncok halványításáért. Magas koncentrációban tartalmazza a bőrnyugtató hatású, növényi eredetű Rhamnose molekulát, amely hatékonyan lép fel a ráncok ellen.

Megtaláltad már az ideális ránctalanító krémedet?

 Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top