Életmód

23 évesen lett nagypapa

Nem épp szokványos családja van a fiatal férfinak.

Egy 23 éves ausztrál egyetemista, Tommy Connolly több mint tíz éve nem látta az unokatestvérét, amikor megtudta, hogy a mindössze 17 éves lányt a szülei magára hagyták, hajléktalanként él, és gyermeket vár egy férfitól, aki börtönben van.

A tinilánynak megfelelő háttérre volt szüksége ahhoz, hogy születése után ne vegyék el tőle a kisbabáját. Tommy ezért úgy döntött, hogy örökbe fogadja az unokahúgát. “Ez volt az egyetlen lehetősége. Több időt töltött az utcán, mint bárhol másutt, és jobban ismeri a rendőrséget, mint a saját családját” – fogalmazott Connolly.

23 évesen lett nagypapa

A tanulás és a sport mellett Tommy munkát vállalt egy zöldségesnél, hogy nagyobb lakásba költözhessenek. Márciusban megszületett a kisbaba, így a srácnak immár nem csupán egy lánya, de egy unokája is van. Tommy bátyja létrehozott egy weboldalt, amin keresztül adományokat gyűjtenek, hogy a babának mindent meg tudjanak adni.

Forrás: independent.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top