Életmód

Amikor az ünnepelt adja az ajándékot

Több mint 880 nyereménnyel, 26 millió forint összértékben lepi meg vásárlóit a 17 éves Auchan Magyarország.

Az idén 17. születésnapját ünneplő Auchan Magyarország Kft. változatos programokkal és nyereményjátékkal várja vásárlóit 2015. június 3-ig. A nyeremények között 19 darab, egyenként 600 000 forint összértékű éves bevásárlás, 1 darab 600 000 forint összértékű éves tankolás, illetve hetente 170 darab 17 000 forint értékű ajándékkártya is gazdára talál az Auchan vásárlói között; összesen több mint 880 darab nyeremény, 26 millió forintot meghaladó értékben.

Amikor az ünnepelt adja az ajándékot

Születésnapi nyeremények

Az Auchan Magyarország Kft. 17. születésnapját öt héten keresztül ünnepli 2015. április 30. és június 3. között. Ezalatt az idő alatt az áruházlánc a 3000 Ft felett vásárló Bizalomkártyás vásárlói számára hetente 3 db két személyes wellnesshétvégét sorsol ki. Ezek mellett május 29-én, pénteken “Móka és kaparás” címmel áruházanként az első 1000 vásárló, aki 10 000 Ft felett vásárol és használja a Bizalomkártyáját, kaparós sorsjegyet kap, mellyel akár 10 millió forintot is hazavihet a szerencsés játékos.

Családi és gyermeknapi vigasságok

Május 23-án az Auchan miskolci, debreceni óbudai, solymári budakalászi, székesfehérvári, kecskeméti és szolnoki áruházak üzletsorain várják a gyermekeket kézművesprogramokkal. A miskolci Auchan Csabai kapu áruházba látogató gyermekeket még mindezek mellett például bohócokkal, lufihajtogatókkal és játékszőnyeggel várják, és a tűzoltóság is kitelepül.

Amikor az ünnepelt adja az ajándékot

Május 29-én 15 és 19 óra között, valamint május 30-án 9 és 13 óra között Spongyabob Aréna Bajnoksággal várják a gyerekeket az Auchan áruházak. Érdemes benevezni a pörgős pörgettyűversenybe, hiszen minden játékos ajándékot kap, és áruházanként az aznap legjobb eredményt elérő gyermek egy családi mozijegyet, a második legjobb eredményt elérő, pedig Spongyabob ajándékcsomagot kap.

Május 30-án a dunakeszi, fóti, csömöri, maglódi, soroksári, szigetszentmiklósi, törökbálinti Auchan áruházakban várják kézműves és egyéb szórakoztató programok a kicsiket és nagyokat gyermeknap alkalmából. A szegedi Auchanba ellátogató családokat többek között Friss tinta-koncert és aszfaltrajzverseny, illetve kézművesprogramok is várják. A budaörsi áruház parkolójában pedig nagyszabású, 3D-s alkotásokat is bemutató aszfaltrajzfesztivál is színesíti a gyermeknapi játékos programokat.

Amikor az ünnepelt adja az ajándékot

Az Auchan debreceni áruháza május 30-án, 9 és 16 óra között is változatos programokkal kedveskedik a családoknak a közelgő gyermeknap alkalmából, melyek között a család apraja nagyja megtalálhatja a hozzá legközelebb álló szórakozást. A nap folyamán például arcfestéssel, kézműves-foglalkozással, rendőrkutyás és lovas, katonai haditechnikai, tűzoltó technikai és NAV-kommandós bemutatóval, táncelőadásokkal, ügyességi tréningekkel, veterán autó és motor, valamint Harley Davidson-kiállítással, bábelőadással várják az érdeklődőket.

Az áruházi programokról az auchan.hu weboldalon és a https://www.facebook.com/AuchanMagyarorszag Facebook-oldalon is folyamatosan tájékoztatja az áruházlánc az érdeklődőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top