Életmód

2015 trendje a szőrös hónalj

Úgy tűnik, befellegzett a hónalj szőrtelenítésnek. Mostantól a celebek után te is elfelejtheted a borotvát, a fájdalmas gyantázást vagy epilálást, a szőrös hónalj ismét trendi lett.

Úgy tűnik, félreteheted egy időre a borotvát, a szőrös hónalj nem ciki többé. Igaz, ami igaz, hónaljunk nem a legkedveltebb, sőt nem is a legízlésesebb testrészünk. Még a lábadra is kellemesebb illatú testápolót kensz, mint amilyen illatú dezodorral fújod be magad.

Meglepő tény, hogy a nők már 1915-ben kezdték borotválni a hónaljukat, akkor mutatta be ugyanis a Vogue az első ujjatlan ruhákat. Több mint nyolcvan évvel később Julia Roberts jelent meg először szőrös hónaljjal a Sztárom a párom londoni nyilvános bemutatóján. A kritikusoktól kapott is ezért hideget-meleget a színésznő.

Shailene Woodley a természetesség híve
Shailene Woodley a természetesség híve

És most, 2015-ben úgy tűnik, óriásit változott a világ: a közösségi média oldalaira egyre több nő posztolja borotválatlan hónalját. De Shailene Woodley vagy Miley Cyrus is mintha egészen büszke lenne természetes hónaljszőrzetére.

Mostantól felejtsd el a borotvát, a fájdalmas gyantázást, hagyd meg hónaljad természetes valóságát.

Megnézem
Összes kép (1)

További cikkek a témában az NLCafén:

Forrás: Elite Daily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top