Életmód

6 dolog, amiért ma hálás lehetsz

Legyünk őszinték: sokkal kevesebb dologért vagyunk hálásak, mint amennyiért igazából lehetnénk. Természetesnek vesszük az egyszerű jelenségeket az életünkben, pedig nélkülük rendkívül rosszul éreznénk magunkat.

A Tumblren található Be Grateful For Toilet Paper mikroblog pont ezekre a kis hétköznapi dolgokra hívja fel a figyelmünket grafikáival, amik nélkül nem lenne teljes az életünk, mégsem adunk értük hálát minden másodpercben. Mint például a vécépapír. Ugye milyen kínos lenne, ha nem lenne? Vagy a kávé. Ó, kávé nélkül aztán tényleg szegényebb lenne az élet, valószínűleg soha többé nem ébrednénk fel teljesen.

A képek küldetése az, hogy felébressze az embereket, hogy sokkal kevesebb panaszkodni valójuk van igazából, mint amennyit ennek a kedvtelésüknek hódolnak. Ha minden apróságot észrevennénk, amiért hálásak lehetünk, végtelenül boldogok lennénk nagyjából a nap összes pillanatában.

Érdemes komolyan elgondolkodni ezen, hiszen ha minden kis dologért elkezdenénk tényleg hálát érezni, akkor az egészségünknek is jót tennénk vele: erősödne az immunrendszerünk, sokkal több pozitív érzelemmel lennénk tele és alacsonyabb lenne a vérnyomásunk. Jöjjenek az apró, de fontos kincsek az életünkből, amikért tényleg hálásak lehetünk.

Hála a szaglásért
Hála a szaglásért
Hála a fákért
Hála a fákért
Hála az egészségügyi dolgozókért
Hála az egészségügyi dolgozókért
Hála a zoknikért
Hála a zoknikért
Hála a WC papírért
Hála a WC-papírért
A kávé illatáért és ízéért
A kávé illatáért és ízéért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top