Életmód

Balatonfüredi Anna-bál: ők lettek idén a legszebbek

Első bálozók a 190. Anna-bál szépei. Mutatjuk a győzteseket, akikről először a közönség, majd a zsűri döntött. A díszvendégekkel együtt hatszázan vettek részt az Anna-bálon, a menetet azonban elmosta idén az eső.

A 18 éves Boór Bettina elsőbálozó balatonfüredi lányt választották a 190. Anna-bál szépének szombaton késő éjjel Balatonfüreden. Első udvarhölgye a szintén balatonfüredi, 16 éves Barna Dorina, második udvarhölgye a komáromi Szép Csenge lett. “Nem számítottam rá, hogy a bál szépe leszek. Nagyon boldog vagyok. A barátnőim bátorítottak, ennek ellenére meglepett, hogy engem választott a zsűri. Örülök, de a továbbtanulás számomra a legfontosabb” – nyilatkozta a balatonfured.hu-nak a füredi Lóczy Lajos Gimnázium tanulója, Boór Bettina.

A füredi Boór Bettina az Anna-bál szépe! Nézegess fotókat a bálról! Itt: http://balatonfured.hu/index.php?option=com_k2&…

Posted by Balatonfüred Honlapja on Sunday, July 26, 2015

 Anna-bál: ők döntöttek

Az Anna Grand Hotel termeiben és kertjében szombat este rendezett 190. Anna-bálon a közönség szavazhatott a legszebbnek ítélt hölgyekre. A tizenöt legtöbb szavazatot kapó nő közül az öttagú zsűri: V. Kulcsár Ildikó újságíró, Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója, Gömbös Lóránd, a Tracon Electric ügyvezető igazgatója, Schiffer Miklós divatszakértő és Zoób Kati divattervező választotta ki a bál királynőjét és udvarhölgyeit, akik idén mind első bálozók lettek.

Az Anna-bál díjai

Az Anna-bál szépe, a balatonfüredi Boór Bettina egy Viktória-mintás, első udvarhölgye, Barna Dorina egy Rothschild-mintás, második udvarhölgye, Szép Csenge pedig egy Apponyi-mintás Herendi vázát kapott ajándékba.

A füredi Sulák Martina a tavalyi győztes.http://balatonfured.hu/index.php?option=com_k2&view=item&…

Posted by Balatonfüred Honlapja on Saturday, July 25, 2015

 

Egy kis Anna-bál történelem

Az első Anna-bált 1825. július 26-án tartották Szentgyörgyi Horváth Fülöp János balatonfüredi fogadójában, a házigazda leánya tiszteletére. Az ifjú Anna Krisztina azon az estén ismerkedett meg későbbi férjével, Kiss Ernő huszárkapitánnyal, az 1848-49-es szabadságharc aradi tábornok vértanújával.

Még több szépségverseny az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top