Életmód

Kiakadtak a barátnője fiát szoptató nő fotóján

Óriási vitát váltott ki annak az édesanyának a fotója, aki egyszerre szoptatja saját és barátnője kisfiát.

Azzal mindenki egyetért, hogy a szoptatás az egyik létező legtermészetesebb aktus, ennek ellenére a szoptatásánál kényesebb téma nem létezik: mert nagyon nem mindegy, ki, mikor, hogyan, meddig és kit szoptat.

Kiakadtak a barátnője fiát szoptató nő fotóján

Ennek fényében váltott ki parázs vitát a 26 éves Jessica Anne Colletti facebookos fotója, aki nemcsak saját gyermekét, de barátnője fiát is a mellére vette – egyszerre. “A fiam, jobbra, 16 hónapos, a barátnőm fia pedig 18 hónapos. Én vigyázok a fiára, amíg ő dolgozik, és már egy éve így szoptatom őket. A fiúk között nagy a szeretet, különös kapocs ez hármunk között” – írta Jessica, aki azt is elmondta, hogy barátnője beleegyezett abba, hogy fiát szoptassa.

Mama Jessica's wet-nursing story has created some sizeable waves over the last day or two! So I thought it would be…

Posted by Mama Bean – Unconditional Attachment on 2015. augusztus 10.

Természetesen a kép – szinte törvényszerűen – óriás fennakadást okozott a virtuális térben, egyetértés a témában semmi esetre nincs. Míg sokan megbotránkoztak a fotó láttán, mások csak nem tudták hova tenni a dolgot, vagy gratuláltak Jessicának, hogy szeretettel gondját viseli barátja kisfiának.

  • “Amíg a barátjának ez oké, addig ez teljesen rendben.”
  • “Nem is tudom, mit gondoljak.”
  • “Én azt hiszem, ezen a szent köteléken csakis anya és fia osztozhat.”
  • “Mindhárom gyermekemet szoptattam, de ez a kép mégis nagyon zavar.”

Forrás: nytlive.nytimes.com

Még több szoptatás!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top