Életmód

Fantasztikus szülinapi ajánlatok a Mediweltől

Hétesztendős lett a népszerű, egészségmegőrző, alakformáló és masszírozó OTO készülékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, a Mediwel.
Fantasztikus szülinapi ajánlatok a Mediwel-től

A cégfilozófia szerint a szülinapos dolga az ajándékozás, ezért most minden készülékük árát soha nem látott kedvezménnyel csökkentették. Az eddig több ezer elégedett – és azóta karcsúbb – vásárlóval büszkélkedő FLABéLOS mozgásterápiás, alakformáló készülék most például közel 70000 forinttal kerül kevesebbe.

Hét esztendő nagy idő egy kis cég életében, és a Mediwel büszke rá, hogy az elmúlt években nagyon sok embernek segítettek egészségtudatosabb életmódra váltani, és mozgásra, fogyásra bírtak olyanokat, akik túlsúllyal vagy mozgásszervi problémával küzdöttek, vagy eddig egyáltalán nem mozogtak.  

A vállalkozás ma már több mint ezer céget tömörítő országos partnerhálózattal dolgozik, legnépszerűbb termékét, a FLABéLOS alakformálót kozmetikai szalonokban, fitnesz- vagy szoláriumstúdiókban több ezren használják naponta bérletrendszerben. A Mediwel szakképzett orvosi és megbízható szervizháttérrel segíti ügyfeleit, 96%-os ügyfél-elégedettségi statisztikája pedig szolgáltatásai hatékonyságát és népszerűségét bizonyítja.

A születésnapi akcióban a régi és az új termékek is szenzációs áron rendelhetők, ami nemcsak a FLABéLOS alakformáló és az OTO Chili kockahas gép szerelmeseinek jó hír, hanem azoknak is, akiknek volt alkalmuk kipróbálni az OTO Adore Foot kellemes, fáradtságűző talpmasszázsát vagy megtapasztalni az OTO e-Shape helyi zsírbontó elementáris erejét a bonthatatlan zsírpárnákkal szemben.

Fantasztikus szülinapi ajánlatok a Mediwel-től

Aki viszont régóta vágyik egy otthoni alakformáló gépre, amellyel csak napi tíz percig tart a minden izmot átmozgató testedzés, annak érdemes most “akcióba” lendülnie és lecsapnia egy új generációs FLABéLOS-ra! 2015. augusztus 31-ig javasolt alaposan átböngészni a Mediwel weboldalát, megnézni a termékvideókat és beleolvasgatni a készülékekkel szerzett felhasználói tapasztalatokba, hiszen a rendkívüli szülinapi árakat csak a nyár utolsó napjáig biztosítja a cég.  Valamennyi készülék ingyenesen kipróbálható a cég székhelyén, a XII. kerület Törpe u. 8. szám alatt.
www.mediwel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top