Életmód

Paradicsomos, zöldbabos, céklás tonhalsaláta – próbáld ki!

Tartalmas saláta a javából, simán jól lehet lakni vele, pláne egy forró nyári napon. Nem vagyok zöldbabrajongó, de ebben a formában még én is szeretem...

Hozzávalók 2 főre:

  • 1 tonhal konzerv
  • 2 főtt tojás
  • 3 paradicsom
  • 1 közepes fej cékla
  • 2 marék zöldbab
  • pár szál metélőhagyma aprítva
  • pár bazsalikomlevél aprítva

Az öntethez:

  • 3 ek. olívaolaj
  • 1 ek. frissen facsart citromlé
  • 1 mk. mustár
  • csipet himalája só
  • frissen őrölt bors

Az elkészítésről a Pálmafa Project blogon olvashatsz!

Paradicsomos, zöldbabos, céklás tonhalsaláta, próbáld ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top