Életmód

Férfinek álcázva nézelődtem a társkeresőn – lányok, mit csináltok?

Igen, jól olvastad a címet, de most haladjunk. Nemrégiben az egyik ismerősömnek segítettem társat keresni. Időhiány miatt én kerestem a lányokat, és volt, akinek én is írtam a levelet.

Igazából élveztem ezt a helyzetet, hiszen nőként magam is megtapasztalhattam, milyen a férfiaknak a társkeresés a neten. Nincsenek könnyű helyzetben, bizony voltak pillanatok, amikor örültem, hogy nem vagyok pasi. Udvarolni piszok nehéz.

Majdnem minden társkereső oldalon van egy rublika, ahol a regisztrált személynek írnia kell magáról pár sort. Mindig azt hittem, hogy egy nőnek nem olyan nehéz ez, mivel elég beszédesek, vagy inkább beszédesebbek vagyunk a másik nemnél. Nos, nincs különbség ebben az ügyben. A nőknél is akadnak hibák. Voltak olyan lányok, akik bizony feladták a leckét. Ők várják a frappáns leveleket a szó szerint semmit nem mondó adatlapjuk alapján. A cicik is kevesek az ismerkedéshez, most szólok.

Férfinek álcázva nézelődtem a társkeresőn - lányok, mit csináltok?

Nem kell írói tehetségnek lakoznia benned ahhoz, hogy felkeltsd a másik érdeklődését. Elég, ha kiemelsz pár számodra fontos elemet. Tessék elfelejteni a “Nem írok semmit magamról. Ismerj meg!”-szövegeket. Lesz majd olyan férfi, aki ezek után röhögve zárja be az adatlapod. Miért? Mert erre csak sablonszöveget lehet írni, ami neked úgysem tetszik majd. Így nem fogja az idejét rád pazarolni.

A folytatáshoz kattints a Demetria Cafeblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top