Életmód

Esküvői fotózásán próbált életet menteni az ara – fotó

Kína legszebb menyasszonyaként emlegetik ezt a fiatal ápolónőt. És nem elsősorban a külseje miatt.

A 25 éves Guo Yuanyuanról és vőlegényéről épp esküvői fotók készültek a kínai Dalian városának egyik strandján, amikor egy férfi fuldokolni, kapálózni kezdett a vízben. Néhány strandoló beúszott érte, és kihúzta a partra az akkor már eszméletlen férfit, ám egyikőjük sem tudta, hogyan kellene újraéleszteni. A menyasszony, aki egyébként az egyik helyi kórházban ápolónő, azonnal a férfihez rohant és megkezdte az újraélesztését. 20 percen keresztül, kitartóan küzdött a beteg életéért, nem törődve azzal, hogy közben tönkremegy az esküvői ruhája.

Esküvői fotózásán próbált életet menteni az ara

A kiérkező mentők aztán megvizsgálták a férfit, ám sajnos már csak a halálát tudták megállapítani. Mint kiderült, szívinfarktust kaphatott a vízben és már nem lehetett rajta segíteni, hiába tett meg érte minden tőle telhetőt az ápolónő.

A tragédia ellenére a szemtanúk megtapsolták Guót, az esetről készült képek pedig keresztül-kasul bejárták a közösségi oldalakat, ahol Kína legszebb menyasszonyának kiáltották ki az ápolónőt. 

“Azokban a pillanatokban csak arra tudtam gondolni, hogy ápolónő vagyok. A szakmámmal járó felelősség fontosabb volt, mint hogy menyasszony vagyok” – nyilatkozta Guo.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top