Életmód

Süteménnyel tartja magát formában a 68 éves nő – fotó

Nem hiszel a szemednek, annyira káprázatosan néz ki ez a 68 éves nő. Ráadásul állítása szerint süteményeket is ehet ahhoz, hogy formában tartsa magát. Ismerd meg a titkát.

Carolyn 41 éves volt, amikor a cukorbetegség tüneteit észlelték nála, igaz, akkoriban egyáltalán nem mondott nemet a cukros édességekre.

A most 68 éves háromgyermekes édesanya egészségesebbnek érzi magát, mint korábban bármikor, rendszeresen kosarazik, és persze rendkívül büszke irigylésre méltó külsőjére. Elmondása szerint korábban meg sem kottyant neki reggelire egy fél sajttorta, de az is gyakran megesett vele, hogy estére falt be egy zacskó csokis kekszet. A riasztó diagnózis után azonban gyökeresen megváltoztatta életmódját.

Gasztroenterológusa tanácsára étrendjéből száműzte a cukrot és a fehér lisztet. Carolyn ma sem mond le az édességekről, csak kicsit másként készíti azokat. Cukor, méz és juharszirup helyett kizárólag nyírfacukrot használ, a fehér lisztet pedig rizslisztre és tápiókalisztre cserélte.

Kedvenc süteményei az életmódváltásnak köszönhetően épp olyan finomak, mint korábban, ugyanakkor egészségesek, táplálóak és nem hizlalnak, a 68 éves édesanya vércukorszintje újra normál t mutat.

Nézd meg a Carolynról készült fotókat, és te is azonnal életmódot váltasz.

Megnézem
Összes kép (1)

 

További életmódváltás témájú cikk az NLCafén

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top