Életmód

Légtornász lett a deréktól lefelé lebénult nő – videó

Legközelebb, amikor bármire is azt mondod, hogy nem vagy rá képes, jusson eszedbe ennek a nőnek a története!

Az ausztrál Lauren Watson 19 éves volt, amikor egy autóbaleset következtében deréktól lefelé lebénult, és kerekesszékbe került. A legegyszerűbb, mindennapi dolgok elvégzését is újra kellett tanulnia.

Egy nap látott egy légtornász-bemutatót, és azonnal beleszeretett a művészi sportba. Elhatározta, hogy ő maga is szeretné kipróbálni. “Arra gondoltam, hogy ez biztosan lehetetlen, de ha mégis meg tudom csinálni, akkor képes leszek bármire” – fogalmazott.

Hónapokba telt, mire talált egy légtornálsziskolát, ahol hajlandóak voltak foglalkozni vele. Miután pedig végre beiratkozhatott az Industry Aerial Arts iskolába, hat hónapjába telt, mire elsajátította, hogy képes legyen felhúzni magát lábon álló pozícióba. Még a gyógytornásza is le akarta beszélni a próbálkozásról és arról győzködte, hogy számára ez elérhetetlen cél. Lauren azonban nem adta fel, sőt. Egyre elszántabban dolgozott.

Két év kitartó tanulással és gyakorlással eljutott oda, hogy a tornamozdulatokat a fogyatékosságához tudta alakítani. Most 34 éves és rendszeresen fellép produkcióival.

Lenyűgöző! Az összes kalapunkat megemeljük előtte!

Forrás: metro.co.uk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top