Életmód

Barátnőt hazudik az okostelefonos alkalmazás

Kényelmes megoldás és alibi, ha nincs kéznél aktuális, hús-vér kedves.

Akinek nem megy a randizás, és már nem bírja elviselni a barátai vagy a családja cukkoló megjegyzéseit, hogy miért nincs senkije, vagy utálja már, hogy a facebookos státuszánál folyamatosan az “egyedülálló” jelző virít, annak itt a megoldás! Havi fix összegért beszerezhet ugyanis egy kamu barátnőt. Ezt ajánlja a Láthatatlan Barátnő névre keresztelt okostelefonos alkalmazás.

Az amerikai St. Louisban indult start-up azt kínálja ügyfeleinek, hogy pénzért barátnőt hazudnak neki, azaz mindenféle hamis bizonyítékokkal látják el, hogy a külvilág szemében végre párkapcsolatban élőnek tűnhessen.

Forrás: //invisiblegirlfriend.com/
Forrás: invisiblegirlfriend.com

A virtuális társra vágyó illetőnek csupán annyi a dolga, hogy kiválasszon a szolgáltató hatalmas adatbázisából egy számára szimpatikus hölgyet, majd testre szabja, utána pedig megegyezzenek abban, hogy milyen jellegű interakcióra vágyik. Szó lehet SMS-küldésekről, hangüzenetekről, időnkénti ajándékküldésről, a Facebook-profil státuszának módosításáról vagy éppenséggel valódi telefonhívásokról. Persze mindez más-más díjszabással működik. A “fapados” csomag ára, amelybe többek között az SMS-küldések tartoznak, havonta 10 dollár (átszámítva 2200 forintra), míg a “komolyabb” csomagért, amely már Facebook-státuszmódosítást és valódi hangüzeneteket kínál, már 30 dollárt (6600 forintot) is elkérnek. A havi 50 dolláros (11 ezer forintos) csomag teljes közös élettörténettel és igazi telefonhívásokkal kecsegteti az ügyfelet.

Ez a szolgáltatás különösen annak jelenthet mentsvárat, aki homoszexuális kapcsolatban él, de ezt titkolni szeretné a családja, rokonai, ismerősei elől, vagy pedig egyszerűen csak a munkájának él, és nincs ideje romantikázni, viszont a külvilágnak szívesen mutogatná, hogy neki igenis van barátnője.

A szolgáltatás egyelőre barátnőt kínál, de ha felmerül az igény, lehetséges, hogy idővel a Láthatatlan Barát alkalmazás is elindul.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top