Életmód

Ne hagyd abba a fogyókúrát, csak mert kisebb lett a melled!

Sajnos a különböző testrészeket célzó fogyókúráról mára tudjuk, hogy csak mítosz – hogyha karcsú derékra gyúrunk, el kell fogadjuk, hogy a mellünk is zsugorodni fog.
Ne hagyd abba a fogyókúrát, csak mert kisebb lett a melled!

A mell elsősorban a mirigyes állományból és a formát adó zsír- és kötőszövetből áll. Ha épp zsírégető diétát és edzést folytatsz, sajnos számolnod kell vele, hogy ez a melleiden is meglátszik majd. Ráadásul a génjeid is meghatározzák, hogy súlyvesztéskor mennyit csökken a mellméreted. Ha alapvetően több a mirigy, mint a zsír a melledben, akkor nem kell aggódnod amiatt, hogy új melltartókat kell venned.

Ha viszont nem vagy ilyen szerencsés, akkor se csüggedj: a mellizmok erősítésére számos gyakorlat áll a rendelkezésedre. A legegyszerűbb ezek közül a fekvőtámasz, vagy kipróbálhatod az alábbi videón bemutatott gyakorlatokat is. Emellett kiegyensúlyozott diétával is megőrizheted melleid feszes formáját.

Forrás: Skinny Mom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top