Életmód

Megható! Egymásba szeretett a donor és a transzplantált

Meghökkentő lánykérés a májátültetés után.

Manapság rengeteg meghökkentő lánykérés van a világban, de ez talán mindent visz. Az egyik friss jegyespár igazán megható eljegyzéssel büszkélkedhet.

Szokatlan házasság: májtranszplantáció után

Heather Kruegernél 2014-ben diagnosztizáltak májbetegséget, az orvosok 50 százalék esélyt adtak a túlélésére, és megbeszélték a lánnyal, hogy keresniük kell gyorsan egy donort, mielőtt tovább romlik az állapota.

Az egykori tengerészgyalogos, Chris Dempsey jelentkezett telefonon, hogyha ő megfelelő donor lenne a lány számára, szívesen adna májszövetet neki. Dempsey egyébként Heather unokatestvérének kollégája volt. A lány alig hitt a fülének, hogy valaki önként jelentkezik a feladatra, ráadásul megfelelő donornak is bizonyult.

A 8 órás műtét után az orvosok 55 százalék esélyt adtak a lány túlélésére. A két hónapos gyógyulási szakaszban közös szobában volt a két páciens, ott kezdtek köztük röpködni a szikrák. A múlt hónapban azonban Dempsey féltérdre ereszkedett és megkérte Heather kezét. A lány persze igent mondott, és ha minden jól megy, hamarosan megházasodnak.

Olvass tovább megható történetek témában az NLCafén!

A+

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top