Életmód

Így frissülj fel percek alatt!

Kedvetlen vagy, és elfáradtál? Mutatunk pár trükköt, ami felfrissít.

Zuhanyozz!

Unod a telet, és kimerült vagy? Talán még az ingerlékenység is kerülget? Van megoldás, csak tenned kell érte. Az egyik leghatásosabb a zuhanyzás. Abból is a váltózuhany segít a legjobban. Mert míg élettani hatása is nagyszerű, a lelkünket is felfrissíti. Reggel tökéletes ébresztő, mert fokozza a vérkeringést. Ráadásul a bőröd is hálás lesz érte, hiszen feszesíti. A zuhanyzást mindig érdemes meleg vízzel kezdeni, majd a lábtól felfelé folyamatosan szoktassuk testünket a hideghez. Az eredmény magáért beszél, csak ki kell próbálni.

Így frissülj fel percek alatt

Igyál egy jó teát!

Bármilyen egyszerűen hangzik, egy csésze tea vagy kávé is nagyon sokat segít a felfrissülésben. Nemcsak a testedre hatnak az italok, hanem a lelkednek is jól jön a kényeztetés. A gyors energiabevitel pedig növeli az éberségedet.

Mozgasd át magad!

Mozogj egy kicsit, akár az irodában is. Néhány perces lazítás nagyon jót tesz a kötött izmoknak. Egy lassú fejkörzés és vállkörzés megmozgatja az izmaidat, és mentesít a stressztől. Arra is figyelj, hogy a lapockáid is mozogjanak. Könyökkörzés jöhet ezután, hogy még intenzívebben átmozgasd a felsőtested és felfrissülj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top