Életmód

Horváth Éva feltárt egy titkot

Mindannyiunknak vannak idoljai, akikre példaképként tekintünk. Horváth Éva is közéjük tartozik. A szépségkirálynő elárult néhány értékes szépségápolási tanácsot, amelyeket örömmel megfogadunk. A dívák szépségápolási titkai – a tökéletes haj, az egészséges bőr és a gyönyörű, hosszú szempillák.
Horváth Éva feltárt egy titkot

Ön is elérheti a dívák stílusát a következő néhány egyszerű trükkel.

  • Az illat. A higiéniát soha ne hagyja a véletlenre, és ne feledkezzen meg a parfümről sem, hiszen amikor Marilyn Monroe-tól megkérdezték, miben alszik, a Chanel Nr. 5-val válaszolt!
  • Az egészséges és ragyogó haj. Legyen szó glamúros hajformázásról vagy annak modern változatáról, egy dolog biztos – egy valódi díva haja mindig ápolt, fényes és egészséges, ehhez viszont hozzásegíthet a hajlakk és a hajfényesítő szérum.
  • Az ápolt bőr. Az arcgőzfürdő, amelyet Audrey Hepburn szeretett használni, és a minőséges kozmetikumok is tökéletes megoldások arra, hogy bőre visszanyerje természetes ragyogását. Szánjon időt a valódi bőrápolásra!
  • A piros rúzs. Majdnem elképzelhetetlen az olyan filmklasszikus, amelyben a főszerepben játszó díva nem piros rúzzsal jelenik meg. Legyen bátor, és néha-néha használjon piros rúzst – nem fogja megbánni!

Végül pedig egy apróság, amely semmiképpen sem hiányozhat:

  • A dús szempillák és a szemöldök. A tökéletes szemöldökforma és a sűrű, hosszú szempillák soha nem hiányozhatnak. Ezzel a céllal keresünk számos különböző kozmetikai terméket a szemtusoktól a szemspirálokig.

Egy lehetséges megoldás a szempillanövesztő szérum is, amely nem okoz kedvezőtlen mellékhatásokat, mint olyan gyakran a szempilla-hosszabbítások.

Horváth Éva feltárt egy titkot

A piacon az egyik leghatásosabb szérum a Lux-Factor szempillanövesztő szérum, amely Kelemen Veronika gyógyszerkiadó szakasszisztens szavai szerint minden kellő tanúsítvánnyal rendelkezik, kizárólag természetes összetevőket tartalmaz és a használata teljesen biztonságos, valamint nincsenek kedvezőtlen mellékhatásai.

A Lux-Factor szempillanövesztő szérumot 4000 fogyasztó tesztelte le, és az eredmények szerint a szérum rendszeres használata alatt (már 2-4 héten belül) a szempillák akár 85%-kal is sűrűbbek lettek, hosszúságuk 25%-kal nőtt, és legalább két árnyalattal sötétebbé váltak. A felhasználók nem észleltek semmilyen égetős érzést vagy szemirritálást a szérum használata folyamán. A Lux-Factor szempillanövesztő szérum hatékonysága és minősége legnagyobb megerősítése viszont az, hogy a Lux-Factor szérum 28 napos terápiája után a felhasználók nem kívántak egyéb szempillanövesztő terméket használni!

A szérum hatékonyságára kedvenc díváink, mint Szinetár Dóra, Nótár Mary, Nyári Diána, Keresztes Ildikó, valamint Horváth Éva is felfigyelt és a következőket árulta el:

“Imádom a gyönyörű, egészséges, hosszú és dús szempillámat! A titkom a Lux-Factor szempillanövesztő szérum, amelyet reggel és este használok, gyönyörű keretet ad a szememnek, természetes összetevőket tartalmaz, és egy hónapon belül már látványos az eredménye.”

Horváth Éva feltárt egy titkot

Rendelje meg a dívák csábító tekintetét most promóciós áron – több mint 50%-os kedvezménnyel a www.lux-factor.com oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top