Életmód

Édes hármas: a férfiak álma, aztán ha benne vannak, elbénázzák

Az édes hármas mindig valami olyan dolog, ami a férfiak első számú kívánságának van beállítva. Óóó, két nővel egyszerre, ez aztán a férfi. Közben meg az egész sokkal bonyolultabb, mint ahogy azt Móricka elképzeli.

Sötét, akkor még füstös bár, pont elég jól vagyok már, várok valakit, aki – akkor még nem tudom – soha nem jön el. A sarokban egy lány és egy fiú, láttam már korábban itt őket, akkor is egy párnak tűntek. Szépek. Időnként rájuk-rájuk pislogok, de nem akarom megbámulni őket. Aztán az egyik ilyen rájuk pislogásnál látom, hogy a lány szemérmetlenül engem bámul, miközben a fiú vadul csókolja. Elsőre zavarba jövök, de aztán inkább rámosolygok én is.

Közben nézem az ajtót, várom azt a valakit, hátha befut. A lány még mindig néz, a fiú fülébe suttog valamit, tuti, hogy rólam beszélnek. Ott ülök egy nagyon mini szoknyában, piros tűsarkúban, csábítani jöttem ide, de nem egészen rájuk gondoltam, miközben parfümöt fújtam otthon a combomra.

Elmegyek a mosdóba, közben elhessegetem a gondolatot, hogy hazamenjek velük. Ugye, én várok valakit, nem húzhatok el egy édes hármasra, pedig lenne hozzá kedvem. A csaj utánam jön a mosdóba, és azonnal leszólít. Csak mosolygok, hogy várok valakit, és baromi büszke vagyok magamra, hogy ennyire szexinek tűnök. (De lehet, csak könnyen kaphatónak.)

Korábban is belekeveredtem már hármas szexbe, élveztem is, de itt kérek elnézést a férfinemtől, annyira hülyék tudtok lenni ti, férfiak, pláne utána. (Vagy közben.)

“Lehetett volna ám olyat is, hogy te közben bekapod a farkam, a másik csaj meg azt csinálja, hogy…!” – mondta egy édes hármas után reggel egy másfél éves “fuckbody” szeretőm. “Mi van? – háborodtam fel. – Egyrészt te is ott voltál tegnap este éppen, ahol én. És elárulom, volt beleszólásod a dolgok folyásába. Miért nem vetted a kezedbe az irányítást kisbarátom?” Hát azért, mert hiába láttál ilyet már sokszor a képernyőn – értsd pornófilm –, a valóságban nem annyira könnyű ezt kivitelezni.

Édeshármas: a férfiak álma, aztán ha benne vannak, elbénázzák

Egyrészt az édes hármas nem olyan mindennapi dolog, legalábbis nekem, és talán az ismerőseimnek sem az. Vagyis nehéz olyan gyakorlatot szerezni, mint egy átlagos páros szexben. Mégiscsak a szokásosnál kétszer több punci, mell meg száj (ha a két nő egy férfi felállásnál maradunk), persze Kánaánnak hangzik, de nem olyan egyszerű az… Szóval szerintem a férfiak kötelessége irányítani az édes hármasban, hacsak nem állapodtak meg a felek másban.

Itt mondom el, hogy nem vagyok férfigyűlölő, és nem gondolom azt, hogy aki édes hármast akar, az mocskos disznó, meg minden férfi béna. És persze a nők is szabadon akarhatják, sőt akarják is, és mindenki lelje benne kedvét, legyen meg “öröme-bódogsága”.

Azért fontos megjegyezni, hogy vannak dolgok fizikailag, amit csak ketten lehet csinálni, a harmadik maximum asszisztens lehet. Na ebben kell lavírozni úgy, hogy senki ne érezze magát feleslegesnek.

Egyszer keveredtem egy olyanba, nem az első bekezdésben említett párral, hogy a pofátlan pasi inkább csak legális utat keresett a félrelépéshez, és sitty-sutty megpakolt volna a csaja szeme láttára, viszont a csaját egyáltalán nem vonta be, aki teljesen jogosan meg is sértődött, én meg inkább felöltöztem és eljöttem.

Bocs, férfiak (és bárki, aki édes hármasra vetemedik), de csak az vállaljon be ilyesmit, aki kellően intelligens és kreatív, és tud két nő/ember/férfi között lavírozni úgy, hogy egyikük se sértődjön meg, mindegyiknek jó legyen. Persze ez csak akkor opció, ha az egész nemcsak arról szól, hogy csak neki legyen jó, a partnerek meg oldják meg, ahogy tudják…

  • Érdemes átgondolni előtte, hogy tényleg akarod-e!

Te is akarod, vagy csak a pasid erőlteti, vagy fordítva, a csajod erőlteti, neked annyira nincs kedved, csak miatta? Az biztos, sokkal egyszerűbb, ha te vagy a harmadik, és nem a kedveseddel hívtok egy harmadikat. Én biztosan sosem vállalnám be olyannal, akibe szerelmes vagyok. Úgy értem, nem szeretném látni, ahogy a szívszerelmemet mások kényeztetik, vagy fordítva. Ha ez maradiság, vállalom! Nem tudom, 40 év házasság után hogy áll ehhez az ember, majd kiderül… vagy nem…

Az én kis titkom korábbi cikke:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top