Életmód

Így rendezik be otthonaikat a sztárok

A befutott amerikai sztárok megengedhetik maguknak azt, amiről a legtöbben csak álmodozunk: kompromisszumok nélkül rendezhetik be úgy az otthonaikat, ahogy az a legszemélyesebb ízlésüknek megfelel. Érdekes, hogy némelyikük lakása ennek ellenére is egészen átlagos belülről, de legalábbis semmi különlegeset nem nyújt, és az egyéniség helyett inkább az aktuális divat szerint alakították ki. Azért persze vannak köztük olyanok is, akik gyerekkori álmaikat váltották valóra, és ebben a jó ízlés egy cseppet sem zavarta őket…

 

Ha sok-sok pénzed lenne, mire költenéd? Szerintünk a válaszok többségében az első három hely valamelyikén szerepelne egy új álomlakást vagy ház vásárlása, de legalábbis a mostani otthon alapos átalakítása. Van, akinek tényleg sok a pénze, és rendszerint jó sokat költ belőle gyönyörű házakra, pazar elhelyezkedésű, tágas lakásokra, és persze arra, hogy ezeket a lehető legtökéletesebben berendezze. Lássuk, mire jutottak a lakberendezés terén a leggazdagabb amerikai hírességek!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Még több lakberendezés az NLCafén: 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top