Életmód

Lehet, hogy bőrproblémáidat ételintolerancia okozza!

Nehezen szabadulsz meg a pattanásoktól, pedig már nem vagy tini? Sok mindent kipróbáltál ekcémádra, de nem hatásos? A YorkTest ételintolerancia-programról hallottál már?

A pattanások, ekcéma megnehezítik a mindennapokat, és ha még gyakori emésztési problémával, esetleg kínzó fejfájással is párosulnak, legszívesebben ki sem mozdulnál otthonról. Megpróbáltad szakember segítségével az okot kideríteni, de nem sikerült? Ebben az esetben érdemes az ételintoleranciára gondolni, mert lehet, hogy éppen étrended okolható minden kellemetlenségért! Ne feledd, az vagy, amit megeszel!

Lehet, hogy bőrproblémáidat ételintolerancia okozza!

Étrended tüzetes átvizsgálásában és testre szabásában a YorkTest ételintolerancia-program segíthet neked, így nem csak álom lesz a szép bőr, a lapos has vagy a vitalitás. A YorkTest Lite 50, míg a Food&DrinkScan 158 étel- és italösszetevőre méri az IgG reakciót. (Az IgG egy ellenanyag, amelyet az immunrendszerünk a szervezetbe – akár táplálkozás útján – bejutott testidegen anyag hatására termel.)

Ételintolerancia esetén ugyanis bizonyos nem teljesen megemésztett ételrészecskék belépnek a véráramba, és azokat a szervezetünk idegen testként kezeli. Ilyenkor immunrendszerünk ellenanyagot termel a “betolakodó” megsemmisítésére, és szervezetünkben gyulladás alakul ki. A tünetek sokfélék lehetnek: puffadás, emésztési zavar, pattanás, ekcéma, fejfájás, migrén, ízületi fájdalom, levertség, kimerültség.

Öndiagnózissal hiába próbálkozol, mivel a tünetek akár napokkal később jelentkeznek. A YorkTest életintolerancia-tesztek azonban nagy pontossággal rámutatnak a problémát okozó élelmiszerre. Kényelmesen, online tudod megrendelni a tesztet, majd otthon, egyszerűen az ujjbegyedből veszel egy csepp vért, a vérminta alapján pedig egy részletes laboratóriumi eredményt kapsz.

Lehet, hogy bőrproblémáidat ételintolerancia okozza!

Az eredménnyel, a 12 hetes Étkezési naplóval és a Táplálkozási útmutatóval a kezedben könnyedén tudod optimalizálni a diétádat. Ha pedig helyreállt a szervezetedben a rend, a tünetek enyhülnek vagy teljesen megszűnnek. Irány a szép bőr, a kiegyensúlyozott étkezés és egy egészségesebb élet felé!

A tesztek patikában nem, csak online vásárolhatók meg a www.yorktest.hu weboldalon!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top