Életmód

6 tavaszi táska a hétköznapokra

Bohém vödörtáska, feltűnő rojtos, vidám virágos, minimalista nude: a 2016-os tavaszi–nyári táskadivat mindenkinek kedvez!

 

A táska legalább olyan fontos kiegészítő, mint a cipő! Válassz egy hozzád illő fazont, és máris jobban indul a napod!

Rojt hátán rojt

A rojtos táskák divatja töretlen: lehet bőr, műbőr, velúr, mindegyik anyagból remekül mutat! Magassarkúval párosítva a rojtok kihangsúlyozzák nőies járásodat, de a sportos papucscipőkhöz is nyugodtan viselheted! Akár kézitáskaként, akár a válladon átvetve hordod, a rojtok vidám tánca vonzza a tekinteteket.

6 tavaszi táska a hétköznapokra

Letisztult nude

A cipőkhöz hasonlóan a táskadivatban is megjelennek a nude színek, a pasztelltónusok. A bőr örök divat, amihez tavasszal remekül illenek a púderes árnyalatok. Ha ezt a vonalat választod, és a táskádhoz hasonlóan a cipőd is a letisztult irányzatot képviseli, dobd fel a külsődet néhány extrémebb mintás vagy fémkiegészítővel!

6 tavaszi táska a hétköznapokra

Minitáska

Ha jobban kedveled a kisebb táskákat a nagy oversize társaikkal szemben, akkor eljött a te időd! Az idén trendi a kisméretű táska, amibe csak a legfontosabb dolgaid férnek, de cserébe nem érzed azt, hogy egy utazóbőrönddel a válladon közlekedsz. Ha nem szereted túlbonyolítani a dolgokat, válaszd ezt a fazont!

6 tavaszi táska a hétköznapokra

Virágos csoda

A virágok idén nemcsak a cipődivatban, de a táskadivatban is visszaköszönnek: bátran hordj színpompás, virágos táskát, de azt vedd figyelembe, hogy ezek a darabok igen feltűnő és kontrasztos viseletek, így a többi kiegészítőd nem árt, ha visszafogottabb! Ne feledd, a kevesebb, néha több!

6 tavaszi táska a hétköznapokra

Kameratáska

A négyszögletes kameratáska idén is folytatja hódító körútját. Ez a fazon közepes méretben, hosszabb pántra engedve, vállra akasztva mutat a legjobban, amibe a miniváltozattal ellentétben, már néhány piperecuccodat is bedobhatod. De vigyázz a viselésével, nehogy egy óvatlan pillanatban leakasszák a válladról!

6 tavaszi táska a hétköznapokra

Etnotáska

A 70-es évek hippidivatja most a táskadivatban is megjelenik: a színes etnominták az idei szezonban éppúgy menőnek számítanak, mint a teletalpú szandálok. Ha bohókás hangulatban vagy, bátran párosítsd etnotáskádat szaggatott farmerrel, saruval és egy édes blúzzal, de szűk farmerrel és magassarkúval is viselheted az extra nőies hatás érdekében!

6 tavaszi táska a hétköznapokra

Vödörtáska

Ha úgy érzed, a táskádban van az életed, a vödörtáska a neked való! Ez a bohém fazon a jól pakolható táskák közé tartozik, de nem árt figyelned arra, hogy ha ömlesztve tárolod a dolgaidat, hosszas percekig kotorászhatsz benne, amíg megtalálod, amit keresel.

6 tavaszi táska a hétköznapokra

Még több táska az NLCafén: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top