Életmód

Ez a tetoválás a legcikibb – fotó!

A tetováltak jelentős része megbánja, ezért megpróbálja valahogy eltüntetni a tetkóját.

Tízből négyen megbánják, hogy tetováltattak, minden hatodik ember pedig annyira utálja a tetkóját, hogy el akarja távolíttatni – derült ki egy Nagy-Britanniában készült felmérésből. A tetováltak fele azért gondolja meg magát, mert attól fél, hogy közönségesnek, kulturálatlannak tartják a tetoválása miatt. A legcikibb tetoválásnak manapság a “ribancrendszám” néven is emlegetett, derékon virító tetoválás számít.Ez a tetoválás számít a legcikibbnek

Az érintettek 34 százaléka tart attól, hogy hogy fognak kinézni a tetoválásai idősebb korában, ha megereszkedik, ráncossá válik a bőre. A válaszadók fele pedig úgy véli, hogy egy látható helyen lévő tetoválásokkal rendelkező ember kevésbé lehet sikeres az üzleti életben. 13 százalékuk sminkkel fedi el a tetoválását, mert nem szeretné, hogy a munkáltatója meglássa.

A kutatásból kiderült továbbá, hogy a legtöbben 18 és 20 éves koruk között készíttetik el az első tetoválásukat, de a megkérdezettek harmada már 18 éves kora előtt felvarratta az elsőt.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top