Életmód

Klassz lenne egy wellnessnap Béres Alexandrával? Most Te is megnyerheted!

Regisztrálj és nyerj egy wellnessnapot a fitnesz világ- és Európa bajnok Béres Alexandrával! A mozgás és az egészséges táplálkozás a hosszú élet titka – szabadulj ki a szürke hétköznapokból, és töltődj fel egy luxushotelben!

A rohanó hétköznapok során sokszor sajnos nem fordítunk elég időt ételeink elkészítésére, és kapkodva táplálkozunk. Életünk egyik meghatározó része ezzel szemben éppen az, hogy milyen táplálékot viszünk be a szervezetünkbe, hiszen testünk ebből tud építkezni. Számtalanszor halljuk, hogy az egészségünk megőrzéséhez sokkal gyakrabban kellene halat fogyasztanunk – de ezt csak nagyon kevesen tudjuk betartani.

Klassz lenne egy wellness nap Béres Alexandrával? Most Te is megnyerheted!

 “Az egészséges életmód mindig is fontos volt számomra, ezért is igyekszem csak a legjobb minőségű ételeket és vitaminokat választani a családomnak. Sok táplálkozási szakértőtől hallottam már, hogy hetente legalább háromszor kellene halat fogyasztani egészségünk megőrzése érdekében, ezzel én is egyetértek. De vajon tényleg betartjuk ezt? Sajnos a feszített időbeosztásom miatt ez még nekem sem mindig sikerül!” – mondta Béres Alexandra fitnesz világ- és Európa-bajnok.

A változatos étkezés nemcsak az ízek, hanem az egészség megőrzése miatt is kiemelten fontos. A szervezetre rendkívül jó hatással lévő omega-3 zsírsavakat például hagyományosan fogyasztott, magyaros ételeink nem tartalmazzák, és testünk sem képes magától előállítani. Ezek a zsírsavak főként olyan halakban fordulnak elő, mint a lazac, a hering vagy a szardínia. Az omega-3 zsírsavak jelentősége az egészség szempontjából pedig nagyobb, mint azt elsőre gondolnád: több tanulmány is rámutatott, hogy az omega-3 fokozza a szellemi frissességet, javítja az agyműködést, és a látásra is jó hatással van.

Klassz lenne egy wellness nap Béres Alexandrával? Most Te is megnyerheted!

Mivel a folyamatos omega-3-bevitelt csak nehezen elérhető alapanyagokkal tudnánk biztosítani, ezért étrend-kiegészítők fogyasztása javasolt. A Natural Pharmaceuticals omega-3 zsírsavakat tartalmazó táplálékkiegészítőit eddig emberek százezrei választották Európa számos országában – köztük fitnesz világ- és Európa-bajnokunk, Béres Alexandra is.

“Mivel kitűnően kiegészíti az étrendemet, az OmegaMarine Forte+ szedése mellett döntöttem. Napi két kapszulával biztosítom az elegendő omega-3 zsírsavak bevitelét, így a mozgáshoz is extra energiát tudok nyerni. Jó ügyek mellé mindig szívesen állok, ezért örömmel lettem a Natural Pharmaceuticals magyarországi nagykövete, és mindenkit szeretettel várok a novemberi Egészség Napunkon!” – összegez Béres Alexandra.

A “Töltsön egy napot Béres Alexandrával” játék keretein belül most Te is csatlakozhatsz az egészségtudatos emberek csoportjához. A sorsolás szerencsés nyertesei részt vehetnek a Natural Pharmaceuticals által szervezett novemberi 5-i Egészség Napon. A nap házigazdája Alexandra lesz, aki előbb fitneszgyakorlatokkal mozgatja át a résztvevőket, majd pedig közösen pihenik ki a fáradalmakat a rendezvény helyszínén, egy budapesti luxushotelben.

A játékra jelentkezéshez kattints IDE, a szabályzatot és a részvételi feltételeket pedig ITT találod.

Ne keseredj el, ha a következő sorsoláson éppen nem nyertél – a november 5-i rendezvényig minden hónapban két alkalommal lesz alkalmad megnyerni a részvételi lehetőséget. A szerencsés nyerteseket a Natural Pharmaceuticals a honlapján keresztül értesíti, amit IDE kattintva érhetsz el.

Klassz lenne egy wellness nap Béres Alexandrával? Most Te is megnyerheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top