Életmód

Dominaként milliókat keres, míg a férje a háztartást vezeti

A tech-domina uralja a kliensei bankszámláját és egész online életét.

Harley úrnőnek saját bevallása szerint fantasztikus élete van: gyakorlatilag munka nélkül keres naponta több ezer dollárt, miközben a feleségét lelkesen támogató férje vezeti a háztartást.

Harley úrnő ugyanis tech-domina: mintegy 20 állandó kliensével – mind gazdag üzletemberek – Skype-on tartja a kapcsolatot: a tőlük megszerzett adatokkal zsarolja őket, kedve szerint vásárolgat a számlájukról, garázdálkodik a privát felületeiken, megszabja, milyen oldalakat látogathatnak, és hozzáférése van a postafiókjukhoz is. Mindemellett válogatott módon alázza őket, és persze a drága ajándékokat is elvárja.

Dominaként milliókat keres, míg a férje a háztartást vezeti

Meg is kapja, amit akar: az állandó ügyfelek mellett rengetegen töltik le a több száz dollárba kerülő videóit is, és lelkesen fizetik a férjével közös nyaralásait, a mellnagyobbítását. Volt, aki még a felesége eljegyzési gyűrűjét is ellopta otthonról, hogy az úrnőnek adhassa. Aki lehúzta azt a klotyón. 

Harley korábban irodában dolgozott, de jobb életre vágyott. Hamar rájött, hogy a zsarolás és a pénzügyi kontroll egyfajta fétis sok férfi számára, és mivel a technikai tudása megvolt hozzá, belevágott ebbe az egyedülálló bizniszbe. Állítása szerint most egyszerűen szuper az élete, nem igazán dolgozik, mégis dúskál a pénzben, amit javarészt luxusholmikra költ. A férje mellett az anyja is támogatja furcsa karrierjét.

Dominaként milliókat keres, míg a férje a háztartást vezeti

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top