Életmód

18+: Leszbi, orális és gangbang – Ilyen pornót néznek a nők

Igen, a nők is néznek pornót, nincs ebben semmi meglepő. A két nagy pornóoldal közös felméréséből most bizony az is kiderül, hogy milyet!

Az, hogy a férfiak pornót néznek, teljesen természetes dolog, de a nők és a pornónézés még mindig sokszor sok helyen furcsának vagy tabunak számít… Az, hogy milyen erotikus tartalmakra keresnek rá a nők, mindenkinek érdekes. A férfiak úgy érezhetik, pikáns, izgató titkokat tudhatnak meg. Azok a nők, akik kerülik az ilyen videókat, rácsodálkozhatnak, hogy nőtársaik milyen kereséseket indítanak a neten. Azok a nők pedig, akik nem vetik meg a pornót, végre választ kaphatnak a nagy kérdésre, ami legalább egyszer már biztosan felmerült bennük: Vajon mások is ilyesmikre izgulnak? Jöjjenek a válaszok, nézzük, mire jutottak a Pornhub és a Redtube közös felmérésének elemzői.

Milyen pornót néznek a nők?

Először is fontos adat, hogy az egyik legnagyobb pornósite, a pornohube felhasználóinak 24%-a nő. Nézzük, hogy ők milyen kategóriára keresnek a leggyakrabban. A leggyakoribb a leszbikus és a melegpornó, ez után következik a “nagy farok”, de népszerű a “tini”, a “hármas” és a “bébiszitter” kategória is. Érdekesség, hogy a direkt nőknek készült, általában kidolgozottabb kerettörténettel rendelkező szoft női pornó csak a 9.

Ilyen pornót néznek a nők

Mi izgatja a nőket?

Azaz milyen kifejezésekre keresnek rá a legtöbbször? Az előbb említettek mellett gyakran keresnek a “spriccel”, “fekete”, “rajzfilm”, “gangbang” kategóriákra, de fellelhető a listán a “mostohaszülő” és a “mostohagyerek” kifejezés is.

Ilyen pornót néznek a nők

Amit a nők jobban élveznek

A kutatások szerint nagyon keresett  az orális szex, méghozzá az, amikor a nőknek szereznek éppen örömet. Rengeteg keresés érkezett a “nyalás” kifejezés különböző válfajaira. Sokkal több a site női látogatói részéről, mit amennyi a férfiakéról, de ugyanez igaz például a leszbikus tartalmakra is.

Ilyen pornót néznek a nők

A korosztály

A site női látogatói közül a legtöbben 18 és 24 év közöttiek (vagy annyinak mondták magukat), azért reménykedünk benne, hogy nem így próbálnak meg több tapasztalatot szerezni. Utánuk jönnek a 25 és 34 év közöttiek, és így tovább. A grafikonon pontosan látható.

Ilyen pornót néznek a nők

Érdekesség még, hogy a “szexelő hírességek” kifejezésre való keresés a nők körében is óriásit nőtt az elmúlt évben. Közülük pedig a legtöbben Kim Kardashianra kerestek.

Még több pornó az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top