Életmód

Magára haragította a nézőket a milliárdos lány

A rengeteg pénz tényleg súlyosan személyiségtorzító hatású.

Az ukrán származású, de évek óta Londonban élő Julia Stakhiva milliárdos szülei egyetlen gyermeke. Nehéz sorsú fiatal, akinek meg kell felelnie a tökéletességről szóló elvárásoknak, panaszolta el egy reggeli tévéműsorban. Egyéb nyilatkozataival sem nagyon szerzett barátokat.

A másfél millió fontos gardróbból öltözködő Julia legfőbb célja az életben, hogy sikeres legyen. Nem tartja magát alkalmasnak a beosztotti életre, mert “túl szép hozzá”, ezért diplomázás után nem keres állást, úgyis a család cégeit kell majd vinnie egyszer. Első Louis Vuitton-táskáját kilencéves korában kapta, és egyetemre kellett járnia ahhoz, hogy rájöjjön: nem mindenki engedheti meg magának azt az életstílust, amit ő él. Legalább esze, az van.

Magára haragította a nézőket a milliárdos lány

Nem igazán érti, miért akad ki azon valaki, hogy képes Londonból csak azért Oroszországba repülni, hogy megcsináltassa a haját. Neki ez természetes, így szokta meg. Évente mintegy 200 000 fontot költ szépészeti beavatkozásokra és kozmetikára, és 16 éves kora óta havonta legalább 17 000 fontot ruhára. Azt is megtudhattuk tőle, hogy az ő köreiben senki sem irigy a többiek táskájára vagy ruhájára, annál inkább arra, ha valaki gyönyörű. Ezért neki fontos, hogy minél szebb legyen. Arra is nagyon odafigyel, hogy ne keveredjenek rajta a különböző luxusmárkák darabjai, mert az tiszteletlenség lenne a tervezőkkel szemben. Remek tanács, mindenkinek érdemes megfontolnia, amikor reggelente a gardrób előtt tűnődik!

De a legszebb mondat a végén hangzott el: “Imádom azokat, akik gyűlölnek. Inkább választanám a halált, mint hogy ne beszéljenek rólam az emberek. Ha sokan kritizálnak, az azt mutatja, hogy különleges vagyok.”

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top