Életmód

Erre a fenékimplantátumra már szavak sincsenek

Száz plasztikai beavatkozáson van túl eddig a fiatal férfi.

A 26 éves Joey Prixxról bátran kijelenthetjük, hogy plasztikaiműtét-függő, és valószínűleg elég komoly testképzavara lehet. A fiatalember eddig száz plasztikai beavatkozásnak vetette magát alá, és nem meglepő módon továbbiakat tervez.

Legutóbb keshedtnek ítélt fenekét töltette fel, mégpedig a testalkatának még megfelelő legnagyobb implantátumokkal, aminek következtében hat teljes hétig nem tudott leülni. Az ülés mondjuk érdekes élmény lehet neki most is, mert beszámolója szerint olyan érzés, mintha két vízzel töltött lufin ülne. Valószínűleg azért, mert tényleg azokon ül.

Joey eddig megműttette az orrát, eltávolíttatta a verejtékmirigyeket a hónaljából, rengeteg botoxkezelésen van túl, valamint ajakfeltöltések garmadája és arccsonti műtét színesíti a plasztikai palettáját. Most egy újabb orrműtétre gyűjt, és a fenekében lévő implantátumokat is szeretné megduplázni méretben. 

Erre a fenékimplantátumra pedig már szavak sincsenek
Erre a fenékimplantátumra pedig már szavak sincsenek

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top