Életmód

Csodás dolgot tett az internet az autista kislányért

Olyan pólót szeretett volna, amit már régóta nem forgalmaznak. Még szerencse, hogy a jószívű netezőket ez egyáltalán nem zavarta.

“Az emberek alapvetően jók, és elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy ezt most a saját bőrömön tapasztalhattam meg” – idézi a brit Metro hírportál Deborah Grimshaw-t, azt a utahi édesanyát, aki a múlt hét közepén nem mindennapi ügyben kérte a jószívű Facebook-felhasználók segítségét.

Csodás dolgot tett az internet az autista kislányért

Az említett posztban az anya leírta, autisztikus spektrumzavarban szenvedő kislánya, Cami már 4-5 év hordja ugyanazt a rózsaszín mintás pólót. “Ezt hordja az iskolába, és ebben is alszik, mert biztonságban érzi magát benne” – írta Deborah, majd hozzátette, miután feltűnt neki, hogy lánya kötődik a ruhadarabhoz, igyekezett minél többet felhalmozni belőle.

Csakhogy a készlet mostanra kimerült, a pólót pedig már rég nem forgalmazza a Target nevű áruház, ahol Deborah korábban beszerezte. Az anya épp ezért a netezőkhöz fordult abban bízva, hogy valakinek maradt még belőle néhány darab.

 

Mondanunk sem kell, Deborah posztja már a publikáláskor villámgyorsan kezdett terjedni, és a hatalmas érdeklődés mellett a segítség sem maradt el. Az anya egy friss hozzászólásban elárulta, mostanra több mint 70 pólót kaptak az ország minden pontjáról, sőt volt olyan adományozó is, aki felajánlotta, hogy táskát, párnát és alvóállatot készít Caminak a feleslegessé vált pólók anyagából.

Sőt! Mintha mindez nem lenne már önmagában is elég megható, utóbb a posztra jelentkezett a Target vevőszolgálata is, akik biztosították az anyukát, hogy lánya sosem szenvedhet majd hiányt kedvenc pólójából.

Olvass még többet nagylelkű emberekről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top