Életmód

71 éves nőt vett feleségül a 18 éves fiú

Az asszony fiának temetésén találkoztak először. Bár nem a szerelmet keresve mentek oda, hónapokkal később már egy pár voltak.

“Mióta az eszemet tudom, az idősebb nőkhöz vonzódom” – nyilatkozta az USA Today című amerikai lapnak a 18 éves Gary, majd elárulta, mikor megismerte 71 éves szerelmét, épp egy se veled, se nélküled kapcsolatban élt egy 77 éves nővel. “Almedával a 45 éves fia temetésén találkoztunk. Nem szerelmet keresni mentem oda, de tény, azonnal felfigyeltem rá.”

A pár hónapakkal később ismét találkozott egy közös barátjuk otthonában. “Nem lehet nem észrevenni a kettőnk közötti vonzalmat. Mivel mindketten rajongunk a zenéért, így könnyű volt beszélgetésbe elegyednem Almedával” – mondja a fiatalember, majd hozzáteszi, alig néhány hete randiztak csak, mikor úgy döntött, megkéri Almeda kezét.

71 éves nőt vett feleségül a 18 éves fiú

“Miután Almeda igent mondott, otthon, a családomnak is bejelentettem a nagy hírt. Anyám először vonakodott, de végül áldását adta a dologra.” A pár azt mondja, a nagy korkülönbség ellenére a környezetük is örömmel fogadta a frigyük hírét. “Még egyszer sem találkoztunk negatív megjegyzéssel, senki sem cikizett minket a szerelmünk miatt.”

Az 53 év korkülönbség ellenére a házaspár azt mondja, rengeteg közös érdeklődési körük van: a zene mellett mindketten nagyon szeretnek utazni és olvasni is.

Olvass még többet a korkülönbségről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top