Életmód

Ha összeér a combod, te is sellőlány lehetsz

Elég sokat kellett várni, de végül csak megérkezett a válasz a combrés-hisztériára. Itt a pozitívtestkép-hívők új jelszava, a sellőcomb. Figyelem, lehet, hogy neked is van!

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem soha életemben nem volt combrésem, pedig annyit fogyókúráztam már, hogy ha tornyot építenék az összes valaha leadott kilómból, simán összejönne egy felhőkarcoló. Egyszer még az anorexia szele is megsuhintott, de amikor már a bordáimon simán el lehetett játszani a Für Elise-t, a combjaim akkor is összeértek.

Nincs ezen mit szépíteni, a combrésnek nem sok köze van ahhoz, hogy éppen mennyi a testtömegindexünk, sokkal inkább alkati dolog. Mégis olyan posztolási hullámot generált a téma a tökéletes test megszállottjai körében, hogy csak pislogtunk. Erre válaszként kezdett mostanában felpörögni a sellőkéhez hasonlatos összeérő comb, vagyis a #Mermaidthighs tematika az Instagramon. Elégedett csajok sokasága posztol fotókat magáról ezzel a hashtaggel, és többnyire valami inspiráló üzenettel, ami arra ösztönöz mindenkit, hogy fogadja el a külsejét, ahelyett hogy mindenféle tiszavirág-életű kártékony testhóbortoknak próbálna megfelelni.

És akkor jöjjön néhány sellőlány képe:

If your thighs touch, you're one step closer to being a mermaid… ???? ???? #tbt #swim #mermaidlife #mermaidthighs #missingthesea

Diane Agutaya (@iamthequeendi) által közzétett fénykép,

“Ha összeér a combod, egy lépéssel máris közelebb vagy a sellőséghez.”

I'm a mermaid don't ya know???? #mermaidlife #ariel #thelittlemermaid #nothighgap #mermaidthighs

Rachey – 25 (@rachelwilliams73) által közzétett fénykép,

#mermaidthighs #florida #beach

Ashley McMahon (@ashes_jean) által közzétett fénykép,

#mermaidthighs for life. #thickthighssavelives

Kathryn Black (@kattyblaque) által közzétett fénykép,

#blondebombshells #motherdaughter #mermaidthighs

Denver (@bbygrlblu) által közzétett fénykép,

A sellőcomb téma terjedésének a közösségi oldalakon minden bizonnyal nagy lökést adott, amikor Kesha, majd Gwyneth Paltrow is utalt rá, hogy a combrés-őrület nettó hülyeség. Paltrow ezzel a frappáns poszttal tette helyre a dolgokat:

Thank you @amandadecadenet ???? Yes, let's.

Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) által közzétett fénykép,

Vagyis a combrés helyett beszéljünk inkább a (férfiak és nők közötti) bérszakadékról.

Lájk!

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top