Életmód

Kiderült, melyik a legszexisebb hálóruha

Meglepő eredmény született egy kutatáson.

Kiderült, melyik a legszexisebb hálóruhaA férfiak 37 százaléka szerint a pizsama az elképzelhető legszexisebb hálóruha a nőkön, mégpedig azért, mert aranyos és vonzó – derült ki egy Angliában készült felmérésből.

A lista második helyén végzett a sejtelmes fehérnemű, a harmadik pedig a hálóing lett. A pasik szexisnek tartják továbbá, ha a párjuk valamilyen tőlük kölcsönzött ruhadarabban, például pólóban alszik, és mindössze 16 százalék vélte úgy, hogy a legjobb, ha a nő az ágyban semmilyen ruhadarabot nem visel.

A női válaszadók szerint a férfiak legszexisebb hálóruhája a bokszeralsó, ezt követi népszerűségben a pizsamaalsó, majd a teljes pizsama.

A nők 78 százaléka, míg a férfiak 70 százaléka számára a kényelem az elsődleges szempont, amikor hálóruhát választ, ugyanakkor a férfiak 29 százalékát, illetve a nők 65 százalékát az is befolyásolja a döntésben, hogy a partnere milyen hálóruhát lát rajta legszívesebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top